Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğim BAĞKUR'dan onaylandı. Aylığım ne kadar olur?

Mrtaksy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar %57engel im bağkurdan onaylandı kağıtlarım geldi ama benim merak ettiğim konu şimdi engelli emekli olursam ne kadar maaş alırım normal emekli olursam ne kadar maaş alırım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Engelli emekliolursam mı öyle diyelimki olmadım yaşı bekledim normal oldum o zaman ne kadar alırımki

Artık yüksek maaş beklemeyin .AKP nin 1 ekim 2008 yasası hepimizi mafetti.

Yok düşük maaş alacağımı anladım ama engelli demi yoksa normalde i emekli olursam hangisi yüksekse onu tercih edeyim diye soruyorum yoksa para filan değil verdikleri

Mrtaksy..hocam inan çok aman aman bir fark olmaz hangisi kolayına geliyorsa ondan ol...bu hükümet varken hiç fark etmez emekli maaşların kurumu önemli değil geneli çok düşük zaten!...hayırlısı olsun hakkımızda..

Madem yaşı bile bekleyebilecek kadar sağlık şartlarınız elverişli, bence bir an önce emekli olup sgdp kapsamında emekli olarak çalışmaya devam ederek çift maaş almak her zaman avantajlıdır.

Üst Alt