Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olurken fazladan ödenen askerlik parasını geri alma hakkı var mıdır?

ayhan abız

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
SELAMLAR konu enteresan etrafında bu konuyla karşılaşmış biri varmı diye sorucam 1 yıllık engelli emeklisiyim ..emekli olurken yetmez sanarak askerlik parası yatırdım 540 gün 6150 tl ve emekli oldum lakin zaten 3600 günüm vardı ben fazladan 540 gün yatırdım yani 4250 günden emekli oldum..şimdi bu fazladan yatırdığım parayı geri alabilirmiyim diye soruyorum..böyle bir konuya maruz kalanınız oldumu.170 telefon hattı alamıyacağımı söyledi yinede müracat etmelimiyim selamlar ....

Emekli maasinizi cekmeden alabilirdiniz evet. Ama ilk maasinizi cektiyseniz gecmis olsun.

Emekli maaşınız o primler de dikkate alınarak o zamanki şartlar dahilinde bağlandığından emekli olduktan bir yıl sonra bu parayı talep etme hakkınız olmaz.

Evet müracat ettim aynen emeklilik dilekcesi verirken söylemem lazımmış ilginize reşekkürler

Üst Alt