Arkadaşlar yaşım 46 .1993 sigorta 2000 yılındada bağkur girişim var .
.5200 günüm %65 raporum ile bağkurdan erken emekli oldum.hangi statüde emekli olduğumu bilmiyorum
e devlette yaşlılık aylığı yazıyor.malül yada engelli yazmıyor.bunu öğrenmemdeki sebep çalışıp çalışamayacağım konusunda bilgiye ihtiyacım var.
Çalışırsam aldığım maaşın kesilmesinden korkuyorum.
Sgk müdürlüğüne gittim,özel durumlardan yaşlılık aylığı bağlanmış.malül yada engelli emeklisi değilsin dedi ssk bir işte çalışabilirsin aylığın kesilmez dedi.
Çalışabilirsin şeklinde yazılı belge vermedi.
Ya yanılıyorsa yada yanlış bilgi verdi ise, aylığım kesilr diye endişe ediyorum.
Biz öyle bir bilgi vermedik diyenilirlermi
Emekli olabilmek için 4 yıl uğraştım
Bütün çabam boşa gitmesini bir 4 yıl daha uğraşmak istemiyorum.
internetten araştırıyorum 5510 95.madde5510 25. Madde 28.madde 5 fıkra bir sürü madde yazıyor.algılayamıyorum neden bahsettikletini
Net bilgisi olan lütfen cvap yazsın.
Çalışırsam aylığımın kesilmeyeceğini kesin olarak nasıl delilendirebilirim.yada ikna olabilirim
Bana Yanlış bilgi verildi o yüzden bu hakkı kaybettim.tekrar aylığımın bağlanmasını istiyorum,diyebileyim.
emeklilik işlemlerini onaylayan kurum hangi ilde?
ve ismi nedir?
oraya yazımı yazayım?
yada cimeremi yazayım
bağlı olduğum kurum beni tatmin etmedi çünkü
Ayrıca
Maaşım 900 tl bağlanmış bana biraz düşük geldi
toplam gün 5200 daha fazla olması gerekmezmi?
.5200 günüm %65 raporum ile bağkurdan erken emekli oldum.hangi statüde emekli olduğumu bilmiyorum
e devlette yaşlılık aylığı yazıyor.malül yada engelli yazmıyor.bunu öğrenmemdeki sebep çalışıp çalışamayacağım konusunda bilgiye ihtiyacım var.
Çalışırsam aldığım maaşın kesilmesinden korkuyorum.
Sgk müdürlüğüne gittim,özel durumlardan yaşlılık aylığı bağlanmış.malül yada engelli emeklisi değilsin dedi ssk bir işte çalışabilirsin aylığın kesilmez dedi.
Çalışabilirsin şeklinde yazılı belge vermedi.
Ya yanılıyorsa yada yanlış bilgi verdi ise, aylığım kesilr diye endişe ediyorum.
Biz öyle bir bilgi vermedik diyenilirlermi
Emekli olabilmek için 4 yıl uğraştım
Bütün çabam boşa gitmesini bir 4 yıl daha uğraşmak istemiyorum.
internetten araştırıyorum 5510 95.madde5510 25. Madde 28.madde 5 fıkra bir sürü madde yazıyor.algılayamıyorum neden bahsettikletini
Net bilgisi olan lütfen cvap yazsın.
Çalışırsam aylığımın kesilmeyeceğini kesin olarak nasıl delilendirebilirim.yada ikna olabilirim
Bana Yanlış bilgi verildi o yüzden bu hakkı kaybettim.tekrar aylığımın bağlanmasını istiyorum,diyebileyim.
emeklilik işlemlerini onaylayan kurum hangi ilde?
ve ismi nedir?
oraya yazımı yazayım?
yada cimeremi yazayım
bağlı olduğum kurum beni tatmin etmedi çünkü
Ayrıca
Maaşım 900 tl bağlanmış bana biraz düşük geldi
toplam gün 5200 daha fazla olması gerekmezmi?