Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ellerimde hiçbir sorun yok. Düz vites araç alabilir miyim?

mehmeteminkaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben H sınıfı sürücü belgesini henüz yeni aldım. Ellerimde hiçbir sorun yok. Düz vites honda cr-z araba alabilirmiyim ayırca aracın fiyatı 60.000 tl Hesaplaması fiyatı nasıl olur yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim.

Sayın Mehmet BEy,
Engel dumunuz tek ayaktan ise düz vites araç alabilirsiniz. Yok engeliniz her iki ayaktan isee düz vites araç alamazsınız otomatik olmak zorunda.
60000tl aracın engelli fiyatı 42500TL dir. yapacagınız pazarlığa görede fiyatta biraz daha indirim yaptırabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Bu gün gittiğim galeride şu sorunla karşılaştım asla düz vites araç alamayacağımı söyledi arabaya binip ayaklarımı gösterdim. Yinede alamayacağımı söyledi.Sadece tek ayağımda sorun var şimdi bende arada kaldım

Önemli olan vites değil, önemli olan hangi uzvnuzu kullanamadığınız ve ona istinaden araç kullanırken nasıl bir donanıma ihtiyaç duyduğunuz... Bu konularda belirleyici olan raporunuzdaki ibaredir.

Üst Alt