Raporum %62'dir.
Yıllar önce bir doktorun ağrı kesici için vurmuş olduğu iğne damara değil de sinire geldiği için sol ayağım sekme kaldı. Yani sinirden sonra sol ayak bileğimi oynatamaz hale geldim. Fizik tedavi göre göre ALLAH'a şükür şu anlık eskisi gibi olmasa da alıştım ve halen de çalışıyorum.
Raporumu 2012 yılında aldım ve şu anda araç almak istiyorum ancak bana Vosmerden gelen yanıt ise bu.
"RAPOR OLMAZ
RAPORDA ÖTV DEN FAYDALANABİLİR YAZMIYOR
ÖZEL TERTİBATLI VEYA OTOMATİK VİTES ARAÇ KULLANABİLİR YAZMIYOR
H SINIFI EHLİYETİ VAR İSE YENİ RAPOR ALINMASI GEREKİYOR"
"E" sınıfı ehliyetim var yıllardan beri değiştirmediğim.
Raporu aldığım hastaneyi aradım ve sordum bana verilen cevap bu rapor bizden verilmiş ancak bizde tekrar açılmaz bunu İl sağlık müdürlüğüne itiraz edeceksiniz diyor. Arkadaşım benim rapora itirazım yok diyorum %62 oranını ne yükseltmek nede alçaltmak istiyorum diyorum ben sadece raporumu güncellemek istiyorum diyorum ancak yine de beni İl sağlık müdürlüğüne dilekçe verecekseniz diyorlar.
Vosmerde %42 - %50 ile araç alan kişiler bile var. Sol ayaktan problemli olup yani ben neden faydalanamıyorum yoksa yanlış mı yönlendiriliyorum ? Vosmer yetkilileri raporunuzu 1 senede 1 defa yenileme hakkına sahipsiniz size böyle birşey demeleri imkansız diyorlar kimsenin detaylı bilgi verdiği yok benim hakkım nedir nasıl hakkımı arayabilirim bu konu hakkında.
Ben şu anda çalışıyorum emekli olduğum halde rapordan dolayı emekli olmadım ancak daha sonra olan birşey.
Raporumda
1-Vergiden muaflık
2-İş yerinde özel istiham
3-özürlü kartı
bunlara sahibim.
Ben bu raporumla ÖTV'den yararlanıp 0 araç alabilir miyim ? Vosmer "sol ayak olduğunuz için kesinlikle alabilirsiniz diyor."
Benim ilk başta ne yapmam gerekiyor ? Ehliyetimi değiştirmem mi yoksa raporumu değiştirtmem mi ? Lütfen bana yol gösterin.
Şimdiden teşekkürler.