Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elden Otomatik Vitesli Özel tertibatlı ne demek?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar " Elden Otomatik Vitesli Özel tertibatlı H ehliyeti alır " ne demek bilginiz varmı. Ayrıca rapor alımından sonraki aşamalar neler.

NOT: Ayrıca arkadaşlar raporumda ÖTV indiriminden faydalanabilir diye bir ibare yok. Yinede Ötv den faydalanabilirmiyim.

Raporda "ötv indiriminden faydalanabilir" diye bir ibare olmasını istiyor maliye. Engeliniz neydi? Açıklayabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım..

Kas hastalığı. Muskuler distrofi

Ben bu hafta h ehliyeti için hastaneye basvurdum. Heyette doktor rapora elden otomatik vites özel tertibatli h ehliyeti alir yazmis. Ne anlama geliyor. Hangi tür araçları kullanabilirim.

Ve ayrica raporum çıkmadığı için ötv den faydalanabilir ibaresi varmi bilmiyorum. Yoksada faydalanabilirmiyim.

Ve ayrıca rapor aldıktan sonra elbetteki ehliyete yazılacam fakat islemlerin nasıl isledigini bilmiyorum.

Tecrübelerinizi paylasirsanizi sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Aracınız gaz firen elden kumanda edilecek şekilde tertibatlandırılmış otomatik vites olacak.
Belirttiğiniz ibare yazıyor, tanı kısmı açık ve net ise ve raporda oran varsa ötv siz araç alınabilir, ayrıca ötv muafiyeti ibaresine gerek olmaz.

Ufuk Bey açıklamış ama ben bir daha yazayım..

elden kumandalı oto. vites ibaresi varsa iki ayağınızı da kullanamayacağınız; otomatik vitesli araçtaki iki pedalı elden kullanabileceğiniz söyleniyor.

Otv indirimli araç alabilir ibaresine gelince.. Son arabamı alalı 6 ay oldu ve benden bu ibarenin yazması gerektiğini İzmir taşıtlar vergi dairesinde söylediler. Bende raporun yazım aşamasında bu ibareyi özellikle yazdırdım. İzmir de uygulama böyle. Başka illerde nasıl uygulanır bilemem..

Nedense bu konuda izmirden cok sikayet var ne istiyolar bu milletten herseyi yokusa suruyorlar hayret bisey ya

Üst Alt