Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Elden gaz ve fren aparatlarının fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadeaşlar yeni otomobil aldım renult megane 2 otomatik.
gazı ve freni elimle konrol edecegim aparat taktırmam lazım.
fiyatları nedir aparatların. ve hangi tarz aparatr tavsiye edersiniz.
fiyatlı ve satılan siteler varsa link atın lütfen:rolleyes:

sayın adaşım,bizden biri olan hüseyin bayrak ile irtibata geç.site aracılığı ile irtibata geçebilirsin.

05327242001 Hüseyin Bayrak Bayrak oto son tertibatımı ondan almıştım

Benimde aracım renault grand scenıc otomatik fites eyüpte sayar oto var tamamen engelli aperatı işi yapıyor ben orda yaptırdım çok memnun kaldım aracı aldığın baiyle iletişime geçiyor herşeyi onlar hal ediyor ben 2 sene önce otomatik fites araç için elden gaz fren pedali yatırdım bin lira verdim ama şimdi bilmiyorum tahminimce aynıdır ama sen yinede sor sayar oto yazarsan çıkar

Bende 4 ay önce sayar otoya yaptırdım çok kaliteli ve sağlam ancak fiyatı tuzlu.

ankarada mehmet akman usta gerçekten çok mütevazi ve sizi hem maddi hem manevi hiç üzmüyor her türlü sorununuza destekçi isteyen özel atar adres ve telini verebilirim

bura yazsana özele negerek var yangından malmı kaçırıyon

arkadaşlar 600 tl ileri itince gaz çeçince fren altı üstü 2 çubuk bir boru bir bilye. çok fazla 20 tl mazeme va yapması 15 dk 15 dk da montaj. ressmen kazıkk. al emeginide hak var hukuk var 30 dk topo topu.
birde projecizdirmeye 300 tl istediler. bunun hazırı yokmu internetten indirecegimiz. kazık resmen. hadiyeceksiniz bizim için önemli araba kullanqa biliyoruz amenna. ama inanın tornacı arkadaşımla resmine bakarak yaptık. gül gibide çalışıyor. 20 tl miz gittii;)
sizlere yardımcı olacagım. ama önceşu proje işini halletmem lazım. aklı yeten yokmu nasıl edelim

mustafa-toprak;

aynen kazık beim ehliyeti alıdığım kursun arabasında gördüm iki çubuk vardı araba bayisine sordum bizim tanıdıklar var 1.500 dedi adamlar diyorlar bu engeliler bizim vergilerimizle maaş alıyorlar onlardan nasıl geri alırız gibi...

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileğiyle aynı dert bendede vardı resmen adam soyuyolar bende 93 model peugeot 405 otomatik vites aldım 5.500tl ye normal galeriden 1000 tl tornacı ve proje için mühendise verdim 220 tl noter parası 230 tekrardan muayene istediler sigorta trafik vs vs ucuza araba aldım diye sevindim hevesim kursağımda kaldı ama şöyle direksiyona oturupta gaza bir yüklendimi bütün masrafa değiyor sıkıntı projede yoksa yapılmıyacak bir şey değil arkadaşların dediği gibi iki çubuk kendim yaptım normal gaz kolu koydum kabul etmediler gayette güzel olduydu seftrikalı tornacı mühendisler odasından engelli projesi çizebilir mühendis istediler sorun orda yani neyse tekrardan hayırlı olsun güle güle bin

kazık ki ne kazık.... bende bugün görüştüm. tertibat+proje 1100tl+muayene.....

proje işi bi mekanik iş yapan firmaya bi fatura kestireceksin, sonrada makine mühendisleri odasının yönlendirdiği bi yetkili makine mühendisine 200-250 lira verip projeyi çizdreceksin.. bende vermek istemedim ama her makine mühendisinde yok o yetki, olanlarda o paraları istiyor..

aparat takınca muayene şartmı?

yeni otomobil aldım devrini almak için muaye şart oldugu için muayane yaptırdım.
2 hafta oldu. aparat taktırıp projesini çizdirip aldım. şimdi tekrar muayene şarttmı ne yapmam lazım. eski muyane geçersizmi olcak:confused::confused:

Aparat taktırdığınız için ve bunu ruhsata işlettirmeniz gerektiği için öncesinde muayene şart evet..

muayene olduguna dair tüvtürk kağıt veriyor onda ne yazıyor engelli otomabili gibi bir yazı varmı.
tekrar para ödemek istemiyorum

Aparatı taktıktan sonra tekrar muayen şart tabi ki, çünkü araçta değişiliklik yapılmış oluyor...

Üst Alt