Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye zihinsel engelli kategorisinde gireceğim ama kayıtta bir sıkıntı görünüyor.?

nacar96

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
2014 ekpss ye girdim fakat 2016 ekpss başvurumu ösym merkezinden yaptım zihinsel engelli olmama rağmen sınav süresi 60 dakika yazıyor zihinsel engelli süresi 90 dakika olması gerekmiyormu birde kayıt bilgilerimde ( tam vücüt engeli %76) (zihinsel MR % 50 ) yazıyor ben ekpss ye zihinsel engelli olarakmı girecem yoksa ortopedik engelli olarakmı

nacar senin rapordaki teşşiz ne kulavuzda yazıyor kimlerin zihinselden girecegi hastalıgının ismi ne

Ek süreler o belgede yazmaz. Zihinsel engellilerde kendisi işaretleme yapabilenlere 20 dk ek süre. Kendisi işaretleme yapamayanlara 40 dk ek süre verilir

Tam vücüt engeli 76 birde ortopedik den almasınlar sınava

bende zihinselden giricem arkadaslar zihinsel,isitme,görme hepsi ayrı soru seklinde mi olucak ve hangisi daha kolay olabilir bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Üst Alt