Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

Genel kültür berbattı dogru bildiklerimi bile yanlis yapmisim

benimde genel kültür 25 net cıkar en az genel yetenek 20 net civarı

Genel kültür berbattı dogru bildiklerimi bile yanlis yapmisim

aynen ya o kadar basit ve aptalca soruları yanlış cvpladım ki..zeka seviyemden şüphe ediyorum şuan..genel kültürde bile çok basit soruları cevaplayamadım..matematikte zor soruları yaptım ama çok çok basit sorulara cvp veremedim..kitlendim sınavda..ilkkez girdim ekpss ye..en son üniversite ye girerken sınava girmiştim..12 yıl önce..acaba sınav stresimi yaşadım 12 yıl sonra ..anlamadım gitti..

Hatırladığınız cevapları yazarmısınız arkadaşlar

Bildiğim soruları söyleyeyim.sdpkt paktı Türkiye.ataturkun kurdu gazi universitesi.en büyük çöl sahra.gokturk kurucusu bumin kağan.vımhuriyet donemi syaklnması anzmr ayaklanması enbuyuk mahkeme anayasa mhkmsi.aaturkun gtmdği okul d ile başlayan bişeydi

anzavur değil şeyh sait olacak o cumhuriyet dönemi isyanıdır diyor soruda anzavur ayaklanması milli mücadele döneminde

Aynen şeyh sait atatürk darülfununa gitmemiştir

cumhuriyet dönemi ayaklanması şeyh sait, darülfünunun çevrildiği okul istanbul üniversitesi, bir de schengen vardı cevap o bence

ebolamı zika virüsü mü bitane vardı onda yanıldım sanırım zika yaptım

anzavur değil kardeşim sen daha sorunun cevabını yazamıyorsun :)) şeyh sait olacak cevabı adım kadar eminim

Ebolo sorusu afrika ormanlarından mıydı öyleyse ebola zika virüsü tahmin etmiyorum

bir tane soru vardı şıklarda mardin vardı zomguldak vardı sanırım soru hani şehrin nüfusu 750 binden azdır idi ne yaptınız onu

zonguldak olacak eminim büyükşehir değil zonguldak

bu zika ebola virüsünün sorusu nasıldı tam cevap ne sizce merak ettim yanlışmı acaba iikisi arasında kalmıştım

Aynn zonguldak diye tahmin ediyorum.yurutme yetkisi sorusunu naptınız bn tbmm yapmştm yanlş galiba

ben mardin işaretledim bir yanlışım çıktı.

kamu baş denetçisini kim seçer diye sormuş tbmm olacaktı.

Hocam bir zonguldaklı olarak gurur duydum o soruyu görünce bizim kent bırak büyükşehir belediyesini köy bile olamaz :)

bir dahaki cumhurbaşkanı ne zaman seçilecek sorusunu 2019 yyaptım.. siz ne yaptınız

tarihten soru hatırlıyor musunuz başka?

Üst Alt