Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye ön lisans statüsünde girecekler için kitap önerileri..?

kadircite

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben geçen dönem lise mezunu olarak gitmiştim bu dönemde allah nasip ederse ön lisans olarak gireceğim.
Ön Lisans olarak ben bu sınava hangi kitaplarla hangi yayınlarla hazırlanmalıyım?
Ben bu konularda aydınlatmanızı önemle rica ederim..

Çözebiliyorsanız KPSS kitaplarındaki sorulara bakın. Matematik ve Türkçe olarak KPSS kitaplarını çözebiliyorsanız zaten EKPSS matematiği ve Türkçeyi rahatlıkla çözebilirsiniz.

ben Murat yayınları ekpss setine çalışıyorum içeriği normal kpss kitaplarıyla aynı tarihi coğrafyası ama çıkmış sorular var kitapta güzel yani tavsiye ederim

EKPSS 2016 Konuları ÖNLİSANS

Merhaba ,

Arkadaşlar EKPSS 2016 çalışmak için KPSS eğitim seti alacam fakat biliyorsunuz konular bazen tam tutmuyor geçmiş ekpss ye girip deneyeım edenler hangi konular ağırlıklı geliyor ösym acıklıyormu bilgisi olanlar paylaşabilir mi Birde tavsiye ettiğiniz bir set varmı ve elinde dvd seti olan satmak isteyen varsa iletişim kurarsa sevinirim.

Kitap önerilerinizi paylaşalım..

2015 yılında EKPSS ye gireceğim ön lisans olarak çalışabileceğim ve bana yararı olacak kaynakları benimle paylaşma şansınız varmı acaba? Varsa lütfen paylaşalım kısa zamanda çalışmalara başlamak istiyorum.
İlginize teşekkür ederim.
Umarım konu herkese faydalı olur.
Iyi forumlar...

merhaba arkadaşlar. ben de murat yayınlarının ekpss modüler seti ve fem akademinin normal seti mevcut. fem akademinin konu anlatımını murat yayınlarının test kısmını sevdim. murat yayınlarının konu anlatımı iyi değil. konuda anlatmadığı konuyu soruda istiyor. genel de pegem yayınlarını öneriyorlar. alınabilir mi bilmiyorum. incelemediğimden bir söz söylemek istemem.

Üst Alt