Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye ön Lisans statüsünde girecekler buraya

kadircite

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önceden ön lisansdan giren arkadaşlar varmı sorular Ortaöğretime göre nasıl ve kaç netle kaç puan aldınız?
Paylaşırsanız biz tecrübesiz adaylara büyük iyilik yapmış olursunuz.
Ilginize teşekkür ederim şimdiden.

Ben de önlisans lojistik mezunuyum, aşağı yukarı kaç puan almam gerek ilk atamada atanmam için.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Bende önlisans ama girdiğim sınavlarda hiç atanamadım bakalım hayırlısı artık

Arkadaslar onlisans gida tekn. Mezunuyum ekpss de aranan nitelikler kodu ve aciklamalarini merak ediyorum ben arastirdim ama bulamadm isime yarayan bilgiyi sadece kodlari cikiyor aciklamasini bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.

Bende bilgisayar programcılıgı bolumu mezunuyum sınava girdigimde daha 1. Sınıftım 81 puan aldım sıralamam 600 2.atamada daha tam mezun olmadigim icin tercih yapamamıstım Allaha sukur 3. Atamada yerlesirim insallah. Allah(c.c) herkesin gonlune gore versin.

Onlisanstan aldım genel yetenek 27 Dogru 3 Y genel kultur 12 d 18 y yaptım

Anladığım kadarıyla iş genel yetenekten iyi yapmaktan geçiyor. Genel yetenek belirleyici oluyor.

bende önlisans seviyesinden giricem muhasebe mezunuyum ilk defa giricem kısmetse. ama muhasebe değilde 3001 den tercih yapmayı düşünüyorum.

Aynen genel yetenek herkes yapamadıgı icin standrt sapma oluyor matematik ve turkceyi fullerseniz genel kultur 10 net yapsaniz kesin 1yere yerlesirsiniz dipnot:sinava hic calismadan girdim genel kultur ondan dusuk.

Derya hanim oncelikle basarilar diliyorum Ilk defa girecekseniz tavsiyem matematik turkceye agirlik verin son etapta genel kulturu ezberleyin bende bilgisayar programciligi mezunuyum ama programci 1 tane aliyorlar o yuzden bilgisayar isletmenli,vhki veya duz memurluk yazacam

Ben de girecem fakat onlisans da sayi bir turlu eksilmiyor hep 6100 ne is sinava giren atanan bi daha bi dahami yapiyor ne

Merhaba arkadaşlar... ben de ön lisans adalet mezunuyum. 2015 tercihlerine puan çizelgesine baktığımda TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI alımı baya olmuş ve sürekli alımı da her tercihte var. Burayı tercihen kazandığımız da yükselme durumu ve döner sermayesi hakkında bilgisi olan var mı? açıköğretim 4. sınıfım. bu sebeple sormak istedim.

ben de ön lisanstan gireceğim tıbbi dökümantasyon ve sekretelik bölümü

bizleri sağlık teknikeri olarak ve sağlık memuru olarak alıyorlar kısmet bakalım başka bu bölümden giren arkadaşlar var mı? kaç kişiyiz

Bende önlisans mezunuyum. Bilgisayar teknikeriyim. Hayirlisi olsun bakalim artik.

bende giricem normal kpssden 81 aldım olmadı ekpss den busene grcem hayırlısı

Üst Alt