Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye nasıl başvuracağım?

onurkacar

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Ekpss sınav basuvurusu nasıl yapılır hiçbirşey bilmiyorum lutfen(kura degil)

onurkacar sağlık raporunu ve kimliğini alacaksın en yakın ÖSYM bürosuna gideceksin. Onlar zaten size orada yardımcı oluyor, Form veriyor onu dolduruyorsunuz sonra aslını gösterip fotokopisini veriyorsunuz yani bende öyle oldu :)

Saol kardesim sey aile sosyal politakalar bakalığına gitmeme gerek yok demi kardeşim

@onurkacar Gittim oraya da bir ugramak gerekiyor ama tam olarak ne içindi hatırlayamadım, sağlık raporumla birlikte ÖSYM bürosuna gittim sağlık raporumu gösterdim onlar benim için bir form verdi (

Merdiven cıkabilirim, sınava girerken yanımda olması gereken aletler ( Ortez, gözlük, baston ) nerelerde girebileceğimi ) o formu doldurdum sonra gittim ücret ödedim sınav ücreti o kadar ÖSYM'de çıktı zaten giriş belgemi aldım sınav zamanı girdim sınava 60 dakika 60 soru :)

Ilk bas orayami ugradin? Kardesim osym binasi dedgin okul mu oluyorc herhangi lise mi yok sa osym binası varmı@bengökhan

[SIZE=3]2016 yılında başvuru tarihleri aşağıdaki gibiydi 2018 yılında da başvuru tarihleri bu tarihlere yakın bir tarih olacaktır[/SIZE]

[SIZE=3]EKPSS ve Kura Başvurularında Adayların İzleyeceği Yol Aşağıdaki Gibidir[/SIZE]

Üst Alt