Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hesap makinası ile girebilir miyiz?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar sınava normal hesap makınası ıle gırebılıyormuyuz yada netur hesap makınesıyle gırebılırız

Engelli yada normal Kpss herhangi bir şekilde alyans dısında bır metaryal ile giremiyorsunuz bozuk para ile bile sadece engelinize ilişkin olarak OSYM tarafından belirlenen -insilun iğnesi yada okuyucu dısında-
Her konuya başlık açmadan önce OSYM sitesinde yayınlan EKPSS klavuzuna bakmanızı tavsiye ederim.

soruya soru olarak cevap veren byn akıllı ruzgar gulu cok zekısın sen bu zeka ile nekadar gidersin allah bılır tamam sen dedın dıye hesap makınası ile gırecegım ok rahatla =)=)=)

sevdiyar ÖSYM'in organize ettiği çoğu sınavda bu tarz aletler yasaktır insanlara bu durum abes geldiği için tepki vermiş olabilir, Sizde uslubünüza dikkat ederseniz seviniriz

girebilir ama kullanamazsın :) bi sınava geç kalmıştım trafikten dolayı arabanın anahtarı ve telefonla girmiştim okula girince kapattım tabiki telefonu ama yanımdaydı :)

bir şekilde yanınızda girebilirsiniz belki ama görevli gördüğü anda tutanak tutup sınavınızı geçersiz saydırabilir

Cenk yiğit kardeşim ÖSYM'nin çoğu sınavlardada serbest olduğu ıcın sormus olabılırmıyım acaba mesela AÖF AÖL gibi sınavlar neresi abes bunun anlayamadım. artı bana insan gibi cevap veren arkadaşlarımda akıl yokmu abes soruya yorum yapıp cevap verme gereği duyuyorlar. şimdi bilmişlik taslamanın ne alemi vardı? ayrıca abest gelen bır soru olsaydı zaten konuyu kabul etmezdınız kımsede yorum yapmazdı.. Uslub meselesıne gelırsek senın suan o banadalga gecer gıbı cevap veren hanımefendıyı uyarmnız gerekırdı ha bugun kadınlar gunu dıye ayrımcalık yaptıysanız bılemem baska turlu ayrımcalık olmasında by modaretörümüz.......

EKPSS için;

3.3. SINAVA GİRERKEN ADAYIN YANINDA BULUNDURMASI YASAK OLAN ARAÇ GEREÇ VE EŞYALAR
Sınav binalarında hiç bir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,
 Çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla;kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi ve ince metal tokalı kemer hariç); her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, her türlü 23 plastik ve güneş gözlüğü dâhil cam eşyayla (şeffaf/numaralı gözlük hariç), banka/kredi kartı,ulaşım kartı vb. kartlarla,
 Cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,
 Her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatla,
 Kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete,vb. yayınlar, pergel, açıölçer, cetvel, hesap makinesi vb. araçlarla gelmeleri kesinlikle yasaktır.

(Adayların engeli nedeniyle başvuruda belirtmiş oldukları sınava getirebilecekleri araç gereç, vb. Sınava Giriş Belgelerinde yer alacaktır. Belgede yazılı olmayan araç gereç vb. sınav binasına alınmaz.)

1. AÖF Sınavlarında hesap makinesi kullanabilirsiniz.
    Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz.

sarasota tşk

plumeria tşk kardeşim işte budur bakın nekadar güzel bır kaynak bulmuş ve paylaşmış abartmanın anlamı nedir yani

Üst Alt