Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye hangi kategoride gireceğim?

MuratMw

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, Abiler, Ablalar ben buraya yeni üye oldum. Sizin bilgilerinize ihtiyacım var geçen sene trafik kazası geçirdim ve şuan engelli statüsünde sayılıyorum. Fakat hangi engelli grubuna giriyorum bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim yada gruplandırma neye göre belirleniyor. Önlisans tan ekpss ye girmeyi düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sanırım engelli gruplarına göre bir çalışma sistemi var az buçuk öğrendiğim. Hangi konulara çalışacağım buna dair hangi kaynaklar kullanılır internet harici. Bulunduğum şehirde kurs Veren bir kurum yok kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışacağım sizlerle bilgi alışverişinde bulunarak.

raporun arka sayfasında yazar zihinsel, bedensel işitme vs orada bak neler işaretli ama büyük ihtimalle genel engelli katogorisinden gireceksin

Birden çok engelliğim var genel engelli diye mi geçer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

40

MuratMw

bir çok engelin olabilir ama zihinsel değilsin anladığım kadarıyla yada işitme engelli yada görme engelli yani bunlar değilsen genel bölümden sınava girersin

genel den gireceksiniz başarılar şimdiden

@MuratMw

Tek gözüm görmüyor %100

O gerçekte yadsınamaz tabi.

Üst Alt