Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girmek için KPSS kursuna gitsem faydalı olur mu?

dalgıç2

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ekpss sınavı için normal kpss kursuna gitsem nasıl olur sizce . müfredat hemen hemen aynı bildiğim kadarıyla

Ortaöğretim bölümü için ağır gelebilir, diğer bölümleri bilemiyorum ama.

ortaöğretim bolümünden giricem ayrıca matematiğimde sıfır

dalgıç2 matematik için youtube üzerinden anlatılan videoları izleyin bence. "Şenol Hoca" diye aratıp baştan itibaren tüm konularını izlemenizi tavsiye ederim.

olur tabi giderseniz lise yada lise yoksa en fazla önlisans sınıfına kayıt yaptırın, lisans sınıfı var diğerleri yok fark etmez derlerse inanmayın lisans ağırdır kaş yapayım derken göz çıkarmayın

misal ortaöğretim de basit bir mat sorusu gelirken, lisans da en üst seviye sorarlar ve sorabilecek en zor soruyu sorarlar her zaman bir konu için

o nedenle lisans hariç olabilir

şenol hocaya göz attım matematiğim sıfır olduğu için takılıyorum anlattığı konularda . dershanede takıldığım yerleri sorarak anlayarak öğrenebilirim diye düşündüm

Arkadaşım kapasiteniz seviyeniz nedir bilmiyorum ama bunlar ne olursa olsun sadece dersaneye gitmek size rehberlikten öte çokta fazla birşeyler katmayacaktır. Dershane hıc bir şey değildir demekte yanlış fakat dershane herşey demek ise çok yanlıştır.

Benim param var ben dershaneye giderim. Derseniz. Sözüm olamaz.

Benim tavsiyem bu konuda
Bireysel çalışıp, birlikte analiz etme tekniğidir.
Bu nasil olacaktır.
Bir iki arkadaşınla koordineli bir sistemle bireysel olarak çalışmaktır. Yani herkes konularını, sorularını bireysel olarak ödev gibi çalışmalı daha sonra bir araya gelerek konu üzerinde herkesin bildiklerini anlatmasıdır.
Sınavla ilgili strateji belirleyerek arada tatlı bir yarış olmasıdır.

Çok değil gerekli yerlere gerektiği kadar çalış dershane ye değıl kendi bilgilerine güven
Bunu başaran bir çok insan oldu. Sen once başaracağına inan gerisi çok kolay olmasada zorda olmayacaktır.

imkaniniz varsa git derim.hirs yaparsin herkesin calistigini gorup ve duzenli calismis olursun

dalgıç2 takıldığınız yerleri örnek soru kalıplarıyla forumda da paylaşıp danışabilirsiniz.

Üst Alt