Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girip de tercih yapmayacak olan lisans mezunları, puanınız kaç?

engeldeğil

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
EKPSS ye girip de tercih yapmayacak olan lisans mezunları? puanınız kaç?

Ekpss ye girip de neden tercih yapmasın ki lisans mezunları :)

%50 oranında vazgeçebilirim: Yine de Bana çok güvenmeyin...

etti bi buçuk (tam Türk usulü)

ve puanım; 95 biraz üzeri

Mr.No

bence bu seferlik vaz geçmelisin yarım falan olmaz tam olsun vaz geçin

Valla billa vazgeçtim +2 olsun... Öyle kadro mu olur...

cımbızla seçer gibi kadro yerleştirmişler ne bu böyle...

Ikinci alımlarımı bekliyorsun onun için mi yapmayacaksın

Evet.. Temiz alım ( :) diğer deyişle istediğim kadro) varsa yaparım yoksa hiç bulaşmam...

Trt falan güzel değil mi puanınız gayet güzel yani iyi kadrodan kasıt neresi mesela

TRT çok güzel, sosyal amaç da çok iyi, maaş da iyi ama iş çok sıkıntılı. İstediğin de izin alamıyorsun. Eskisi gibi tam olarak çok olanak yok ama yine de TRT seçilir.
Benim girmek istediğim yer yine de pozisyon yok bana göre: Girecekseniz tam memur olmuyorsunuz, yarı sözleşmeli yarı devlet memuru gibi bir şey farklı kadro farklı pozisyon: Bilin diye yazıyorum. Hastalandığınız da ve veya hastaneye gittiğinizde maaş ödenekleri düşer. İzin aldığınızda da maaş düşer. Yine de fazla mesai yaptığnız da maaşa artar. Bu diğer kamu kurumlar da pek yok.

Mr.No

zaten bana geleceğini sanmıyorum benim puan 85 o kadar düşmez trt peki siz hangi kurumları düşünüyorsunuz

TRT yazın kismeet ise size yine gelir..

Ben zaten Kamudayım :)..

trt yazın kismeet ise size yine gelir..

Ben zaten kamudayım :)..

evet yazdım ama umut ederek yazmadım yazmak için yazdım dediğiniz gibi nasipse gelir şamdan yemenden o halde siz kamudaysanız normal memurluk zaten yazamıyorsunuz teknik kadro yazabilirsiniz sanırım tabi hizmetli değilseniz

Kamuda ve istediğim bölümdeyim: bizim kamu çok sıkıntı. Oturmamış bir sistem sahibiz. Olurda yarı özel yarı kamu sisteme geçecektim. TRT, TOKİ gibi. Geçebileceğimi sanmıyorum ama yine de sansımı deneyeyim dedim. Biliyorsunuz kamuda iken tekrar kamuya geçemiyorsunuz.

Mr.No

hakkımızda hayırlısı bana bu alımlarda sıra geleceğinden bile şüpeliyim çünkü her yeri yazmadım belli başlı yerler yazdım geleceğini sanmıyorum inşallah erkenden açıklanırda herkes biran evvel öğrenir durumunu ikinci alımlar mart gibi olur herhalde

Sansını dene mutlaka; er geç gelir.
İlk tercih her zaman en çok istediğiniz olsun. Öncelik çalışma sonrası il tercihiniz olsun Herkesin gönüne göre işleri de nasip olsun..

Mr.No
inşallah iptal falan olmadığı sürece er geç gelir yeterki nasibimizde olsun bakalım hayırlısı allahta sizin gönlünüze göre vermiş zaten atanmışsınız utandırmasın inş

engeldeğil
85 LİSANS

Üst Alt