Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girerken yardımcı istemeyi unuttum! Ne yapabilirim?

Veys koc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi günler benim hastalığım ataklarından dolayı bazen elim kalem tutuyor bazen de sıkıntı yaşıyorum ve sınavda elim sıkıntı yaratırsa ne yapmam gerek, İşaretleme konusunda? Kayıt yaparken tutuyor diye ibare var ben unuttum onu söylemeyi. Yardımcı olur musunuz?

Ön Kayıt Yaptırdığın Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünü Ara Durumunu Güzelce Anlat,
Sonra ÖSYM yi Ara Konuyu Bi İlet.

Bu iş için yeni sağlık raporu istenecek,
Belgeler konuşuyor, sözler değil

S.a arkadaslar ben ekpss ile yeni bilgi sahibi oldum.lisans meznuyum bende basvuru yapmak istiyordum ama zamanini kacirdim mi .acaba mazeretten dolayi ek sure var mi .bilgi verirseniz cok memnun olurum

wiya

Kaçıranlar için 13 14 Martta kayıt olabilirsin ÖSYM büroya, ek süre almaya elverişli isen karar verirler kayıt olurken

He-man
Erdal raporla ne ilgisi var bilmeden yazma:)

Dilekçe yazcan ösymye
@Veys koc

Önce tel aç ösymye

Sağlık raporuyla ne ilgisi olmaz mı Allah'ını seversen,bir engelli kişi Ağır engelli olmadıkça nasıl yardımcı isteyebilir.
Mesela bakım maaşını,ağır engellilere veriyorlar Neden normal engellilere vermiyorlar,
Onun gibi bir şey işte ☺ flora19

He-man arkadaş yapmış başvuru sınav için biyeri işaretlememiş onun içinde dilekçe göndercek ösymye raporla ilgisi yok yani

Ben işitme cihazını işaretlettim mesela

Daha dilekçe gönderecek ama ne için gönderecek, cihazlar için zaten raporda yazar,dilekçenin ne önemi var.
İşitme engellilerede, ek süre vermeleri için belge istiyor mesela okul öncesi rapor. Ama yardımcı için ağır engelliler şart.
Onun için belgeler önemli sözler değil 😐
Not: yardımcı Demek,hem okuyucu ve işaretleyici olmak üzere 2 kişi yada tek kişide oluyor

Son düzenleme:
Üst Alt