Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girenler kuraya da katılabilir mi?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Sizlere şunu sormak istiyorum.Ben CP engeli olan bi bireyim.Sağ elim ve sağ ayağımda beceri kaybı var güçsüzlük var.Ben şöyle biliyordum CP engelimde sınavlara girerken ek süreden faydalanabiliyorum diye biliyordum.Ama ÖSYM'yi aradım senin CP engelin ortoedik engel olarak geçiyor dedi.CP engeli sonuçta beyin felci omuyor mu benim kafam karıştı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Bana göre tüm engel çeşidinde bi eksiklik var ve sınavlardaki ek süreden hepimiz tüm engel tanısı neden yararlanamıyoruz çok üzülüyorum bu konuya memurun bana dediği işaretlemen yardımcı olmalarını isteyebilirsin sadece dedi.Ama cp nöroloji bölümü geçiyor kafam karıştı benim.Bi de şunu sormak istiyorum.EKPSS Kura'ya katılabilirmiyim ben EKPSS sınava girmiştim sınava girenler EKPSS kuraya katılabiliyorlar mı.6-7 Haziran ayında EKPSS kura varmış.Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar iyiakşamlar hepinize sizden ricam benim sorularıma da çare bulurmusunuz yani bi Allahın kulu tenezül edip cevap yazabilir mi rica etsem engelli kamu personel seçme sınavıyla ilgili konu açmıştım

xalbatros35 ÖSYM'nin sitesinde 2022 EKPSS ve kura başvuru kılavuzu var. İnceleyebilirsiniz. Kılavuzun Başvuru ve açıklamalar kısmında sorunun cevabı var. Cp hastaları ilaretleyici ve ek süre talep edebilir kararı alınmış. Açıklamasıda var. Diğer sorun ortaöğretim mezunu olduğun için ancak sınava girip puan ile atanabilirsin. Kura ile atanamazsın.

[QUOTE=gül_se;Çok teşekkür ederim Gül arkadaşım bana değer verip,beni bilgilendirdiğin için.

Bende katıldım Kuraya bakalım tercih yapicakmışım ne zaman belli olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı elbette

Üst Alt