Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girebilmek için rapor oranı ne olmalı?

teşekkür ederim. peki sorular normal kpss ye göre farklı oluyormu?
ekpss nin esprisi nedir?

60 dakika 60 soru oluyor, sorular normal kpss ile aynı zorlukta diyebilirim.

30 Genel Kültür, 30 adet de genel yetenek sorusu soruyorlar.

benim raporum %66 ama sanırım %40 olması gerekiyo en az zaten engelli raporu çıkması için bireye en az %40 gerekiyo %39 olsa bile rapor çıkarmıolar diye biliyorumm...

melike5454 aynen öyle en az %40 ben tam 12 senedir onun mücadelesini veriyorum sonunda bu ay cikarttim %45 ama bir yil süreli benimde tek amacim engelli kpss ye girebilmek 4 yillik lisans mezunuyum artik hakkimin yenmesinden cok yiprandim benim engelim var beni bunca sene yerine göre saglam rapor cikarmaya gelincede saglam sayanlara hakkimi helal etmiyorum. Simdi 1 yil sureli engelli memur sinavina girebiliyorum demi

RüzgarGülü55 ben rapor almadım. ama sanırım almam mümkün değil
ben uyku apne cihazı kullanıyorum
psikaytr İNSİDON VE MİSOL verdi
dizlerimde %50 kireçlenme var.
şeker muayenesine gittim 90/150 çıktı . doktor sınırda sın dikkat et dedi ilaç vermedi.
bu şartlar altında sanırım alamam.
ama uyku ile baş edemiyorum. gün içinde sürekli uyuyorum.
napacağım , ben böyle nasıl iş bulup nasıl çalışacağım bilmiyorum.

Engel % sini öğrenmede izlenecek yollar

merhaba
engel yüzdemi öğrenmek için illa ssk dan sevk almak gereklimi
kendim, kurulu olan bir hastaneye başvursam engel yüzdemi verirlermi ?

bilgisi olan varsa sevinirim

ABDULLAH TAŞ

engelli raporu veren bir devlet hastanesine elinde tahlil tetkik ve ilaç raporları ile kendiniz sevk olmadan başvuru yapabilir siniz.. çok geçmiş olsun ...

Engelli raporu almak için bireysel başvuru yapabilirsin,orda sana sorarlar ne için istiyorsun diye sormazlarsa bile sen söylersin istihdam için istiyorum diye(ekpss için şarttır bu ibare)..geçmiş olsun

Merhaba bende 2 ay önce sadece bel fıtığından sürekli olarak %12 aldım bağlı bulunduğunuz ilde tam teşekküllü bir devlet Hastanesi'ne başvuru yapın herhangi bildiğiniz bir rahatsızliginiz varmı ilaç kullanıyor musunuz hastanede yattınizmi bunlar önemli eğer ameliyat olmussaniz epikriz raporunuzu götürün çok faydası var ben tekrar diğer ay tekrar heyete cikiyorum inşallah sizde istediğiniz gibi sonuç alırsınız

Üst Alt