Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye girebilmek için rapor çıkartacağım. Bir kurumdan sevk almam gerekir mi?

hüdaverdi1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,Öncelikle Allah'tan cümlemiz için acil şifalar diliyorum.2004'te Kardiyolojiden heyete girmiştim. %55 raporum vardı.Ekpss'ye başvurmak için tekrar heyete Kocaeli'de girecem.Sorum şu,sağlık raporuna başvurmadan önce herhangi bir kurumdan sevk almalı miyim hastaneye gitmeden önce? Daha doğrusu ekpss için hangi kurumdan hastaneye sevkedilmeliyim?Şimdiden teşekkürler

OturanBoğa

Duyarlılığınız icin cok teşekkür ederim.Faydalı bir site ve duyarlı arkadaşlar...Minnettarım size ve emeği gecenlere.Kocaeli Araştirma Hastanesi'ne başvuru yapacam.Anladığım kadarıyla, nüfus cüzdanımla,herhangi bi kurumdan sevk almadan direk başvuru yapabiliyorum.Cok sağolun

hüdaverdi
Oranınız düşebilir dikkat edin.İlgili branşların tümünü dolaştığınızda evrakları heyete vermeden evvel özür oranınıza bir bakın derim ben...

ındependent

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Kalp + hipertansiyondan girecem heyete.Bakalım sonuç ne olacak.Forumda paylaşırım zaten.Diger arkadaşlara yardımcı olması açısından

Üst Alt