Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye başvuran KPSS'ye de başvurabilir mi?

kardelen.

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Ekpss ye başvuruda bulundum fakat mayısta olan kpss ye de başvurmak istiyorum bi sorun olur mu ekpss ye engel olmaz mi?

Kpss

İyi günler bi sorum olacaktı
Ben ekpss ye basvurdum Allah nasip ederse nisan da gireceğim benim sorum şu eylül de lise KPSS sinede girebilirmiyim yani ekpss kayt yaptrdm kpssyede kayt yaptira bilir miyim bi sorun teşkil eder mi

Ekpss'ye girmek için %40 üzeri engelli raporunuzun olması gerekir
Kpss'ye girmek için T.C. vatandaşı olmanız gerekir.
T.C. kimliği olan herkes kpss ye girebilir.

EKPSS ve KPSS ye katılım

Arkadaşlar ben bu sene hem EKPSS hem de KPSS ye girmek istiyorum lisanstan fakat ÖSYM merkezleri bana ikisine birden başvuramazsın diyor ama ÖSYM nin sitesinden sayfama giriş yaptığımda ise hata vermiyor başvurumu onaylıyor. İki sınava da girdiğimde tercihlerde falan mı sıkıntı yaşarım acaba bilgisi olan veya daha önce iki sınava da girmiş olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.

meltem89 iki sınava da girebilirsiniz bir sorun olmaz da ösym merkezinde neden öyle bişey diyorlar acaba

ÖSYM merkezinin cevabı ikisi de KPSS senin ne ayrıcalığın var ki ikisine de başvurabileceksin sistem onaylamaz oluyor.

Üst Alt