Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den eski lise mezunları yüksek puan almak için ne yapmalı?

hocaoglu21

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli arkadaşlar, ben 1994 yılında liseden mezun oldum Ekpss için sınava giriyoruz yeni mezunlar kadar puan alamıyoruz Açıkça Söylemek gerekiyorsa artık ders bile çalışamıyoruz çalışsak da kafamız almıyor. Yeni mezunlar atanıyor biz kalıyoruz yaşlandık artık düşünceleriniz yapabileceğimiz nedir. Teşekkürler

Tüm kalemşör, silahşör ve Kelebek Hanım'ın konuya dahil Olmasını bekliyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz.

2014'te liseden mezun oldum, 2014'te sınava girdim. Hala atanamadım, "kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş" dedikleri bu olsa gerek @hocaoglu21 abi :) İyi puan için çalışmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma, ama puan ne kadar iyi olursa olsun, tercihler ve alım sayıları da etkiliyor!

Hele kaç kişi alınacağı belli olsun da, şimdi yorum yapmak için çok erken...

Çalışma azmi yeterli. ..

Son düzenleme:
2013 itibaren raporlar geçerli olacak deniliyor? doğrumu bu?

1997 mezunuyum bende.İyi puan aldım. İhtiyaç yayınlarının el kitaplarına çalıştım, geçmiş yıl sorularını çözdüm. Ana başlıklarla alakalı orta düzeye kadar olan soru çeşitlerini kavramaya çalıştım. Bu atamada atanacağım inşallah.

Üst Alt