Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de tercih yapacak Lisansçılar..?

hiltiQ7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Puanı 74 ve üzeri olan lisanscılar puanlar kaç

Ekpss 2015 lisans

Ekpss 2015 lisans tercih yapan arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz?

ummugul

69.3 sizin puanınız kaç ve nereleri tercih ettiniz benim ilk tercihlerim aydın denizli muğla ve çevresi

CEREN16

64.küsürat 30 tercihi de yaptım şanlıurfa mersin hatay rize hayat antalya ankara bursa...

74 puanla sadece samsun-sinop yazdım.

oncelıkle hayırlı olsun ınsallah atanırsınız bırsey sorcam lısanstan gırenler cok zormu sınavlar sımdıye kadar 90 alanı gormedım lısanstan

devran29

Türkçede paragraflar çok uzundu süre ise 60 dakikaydı açıkçası ben son 10 dakika kaldığında çoğu soruyu hızlı hızlı okuyarak yaptım siz de mi lisans mezunusunuz

NETBUS

Benimle ilgili bir konu değil ama önceki atamalardaki yorumun sebebi ile Sinop'u yazdım ben de. ^^

üniversiteyi yazabildiniz mi? bilgisayar sertifikası yazıyordu da onda. nereleri yazdınız? hastane, maliye, üniversite, afet koordinasyon (sinop için soruyorum)

NETBUS

Sinopta bende maliye yazdım ama sizin puanınız yüksek siz girersiniz afet koordinasyonda enformasyon memurluğu ne demek yazdım ama hicbir fikrim yok

yok ya ceren keske lınsans mezunu olsam ortaokul mezunuyım daha lıseyı bıtırmedım :) sadece merak ettım kımse yuksek almamıs cok zormu sorular dıye belkı allah nasıp etse bende lısans mezunu oluırum

devran29

Rabbim herkesin yardımcı olsun okumanın yaşı yoktur siz istedikten sonra neden olmasın

Arkadaşlar bu puanları kaç netle aldınız bilgilendirirsenız sevınırım bende 2016 da ılk kez gıreceğim snava ...tercıhlerınız hayırlı olsun bu arada inşallah hepiniz atanırsınız

esma82

Tam bilmiyorum ama 25 net filan herhalde okul nedeniyle ekpssye çalışma fırsatım hiç olmadı eğer çalışsaydim daha iyi bir puan alırdım

CEREN16

teşekkürler Ceren inşallah atanıp kurtulursun oldumu olmadımı stresınden :)

CEREN16

valla ceren bu zıhınle bu kafayla lıseyı bıle zor bıtırırım galıba anlama zorlugu var bende ekpss dew nasıl yapıcam bu zıhınle

Üst Alt