Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de tercih nasıl yapılır?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
iyi günler ekpss 3.atama tercih yapacamda yardımcı olurmusunuz acaba hacettepe üniversitesi harita kadastro mezunuyum önlisans nasıl tercih yapacamda biraz bahsedermisiniz puanım 54.85454 yardım edebilirmisiniz acaba

Tercih kılavuzu yayınlanınca https://ais.osym.gov.tr/ adresinden aşağıdaki videolarda anlatıldığı gibi tercih yapacaksınız, aynı mantık ile yeni kılavuza göre tercih yapacaksınız.

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ekpss tercih yapmasını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz puanım önlisans harita kadastro ekpss puanım 54.85454 puan 3.atama için tercih nasıl yapabiliriz hiç bir şey bilmiyorumda kadrolar ne zaman belli olur tecrübelerinizi yazabilirmisiniz acaba

bende harita mezunuyum allahın izniyle nisanda ayında bende yeni girecem sınava ama senin puanın nie bukadar düşükki biraz daha yüksek alabilseydin çok rahat ilk tercihte yerleşirdin . ama şimdi alım varmı ösym sitesinden bakarsın varsa kendi sitenden tercih verirsin .

iyi günler ben önlisans harita kadastro mezunuyum mart ayında tercih yapılacak herkes batıya yazacak benim puanım ekpss 2016 puanım 54.85454 hangi küçük şehirleri yazmam gerek acaba hiç bir şey bilmiyorumda tercih yaparken yardım edecek birisi varmı

iyi günler arkadaşlar hacettepe üniversitesi harita kadastro mezunuyum önlisans Ekpss tercihimi yapacak yardımcı olaracak arkadaş var mı? acaba birisi ben pek bilmiyorumda sıralamayı bilmiyorumda 2018 ekpss tercihi için

Ekpss'ye ilk kez gireceğim.8 Martta mı,yoksa Sınavdan sonramı tercih yapacağım?

Ekpss'ye ilk kez gireceğim.Bu durumda Martta mı,yoksa sınavdan sonra mı tercih yapacağım?

Tercih yapabilmeniz için ilk önce sınava girmeniz gerekiyor dolayısıyla sınava girip sonra tercih yapabilirsiniz.

2018/1 Tercih kılavuzu yayınlandı mı acaba ?

Hayır henüz yayınlanmadı ösym sitesinden yayınlamasını bekliyoruz inşallah gün içinde yayınlarlar.

ben de şunu merak ediyorum

klavuzda
İlan edilen kadrolara atanmak için başvuracak adayların aşağıdaki genel şartlara tercihlerin son günü itibarıyla sahip olmaları gerekmektedir:

--Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

bu nedir
bilgisi olan var mı

Nasıl tercih yapacağım? Nitelik olarak neyi seçeceğim?

Merhaba. Açıköğretim lise mezunuyum. EKPSS tercihimi nasıl yapacağım?
bilgilerim resimdeki gibidir. [SIZE=4]NİTELİK[/SIZE] olarak hangisini seçeceğim? teşekkürler şimdiden
acik_ogretim.jpg

EDİT: aldığım puan ve sıralamam şu şekilde;

EKPSSP1 Puanı [SIZE=5]78,99286[/SIZE]
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası [SIZE=5]3657[/SIZE]

ekpss kura tercihleri hakkında acil bilgi

açıktan lise okuyorum ekpss kuraya başvurucam ama bu işler hakkında pek bilgim yok sadece 1001 kodlarını mı seçebiliyorum buradan telefonla veya wp ile acil cevap verir misiniz ? 05358589143

@boyalıcalı

EKPSS kura başvuruları 2 - 16 Mayıs tarihinde yapılacaktır daha sonra yayınlanacak olan tercih kılavuzunda da özel şartlar ve nitelik kodları açıklanır orada 999 - 1000 - 1001 üçünü de seçebilirsin erkek isen ek olarak 1101 bayan isen 1103 olan kodları da seçebilirsin

anakinskywalker

Lise mezunu olduğunuz için 2001 olan tüm kodları seçebilirsiniz ayrıca bitirdiğiniz bir bölüm var ise aşağıdaki linkteki kodlardan size uygun olanı seçeceksiniz

https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/EKPSS/TERCIH/Nitelik-Ortaogretim08032018.pdf

Aşağıdaki linkten de tercihinizi nasıl yapacağınızı görebilirsiniz

https://www.engelliler.biz/forum/en...kpss-de-tercih-nasil-yapilir.html#post1959015

evet başvurular [FONT=sans-serif] 2 - 16 Mayıs tarihinde yapılacak biliyorum tercih bilgin için teşekkür ediyorum faydalı oldu :))[/FONT]

ekpss tercih nasıl yapılır

iyi günler ben tercih yapacamda önlisans harita kadastro hacettepe üniversitesi mezunuyum bana tercih listesini hazırlayabilirmisiniz acaba hiç anlayamıyorumda küçük şehirleri yazmak istiyorum

her hangi bi kadroya yerleştiğim zaman gitmeme hakkımı kullanabiliyor muyum ? gitmedim diyelim daha sonraki tercih ve kura'ları da etkiler mi ? teşekkürler :)

Çok teşekkürler beni aydınlattığınız için. Allah'ın izniyle herkes gönlündeki yere atanır inşallah

arkadaşlar lütfen acil cevap şimdi ben eskiden kura ile giriyordum hep şimdi açık öğretimden liseyi bitirdim sınav için kayıt oldum ösym sitesinde tercih diye bişey var eskiye göre tekrardan tercihmi yapacağım kura için yani hem şimdi hemde nisandan sonraki sınav puanıma göremi tercih yapacağım 2 tane yani lütfen yardım

ekpss puan sonuçları

iyi günler ben engin çiçek ekpss 2018 sınavına girmiştim 53 puan aldım çok üzüldüm bütün hayallerim yıkıldı ben hedef koydum 2020 için nasıl ders çalışmam gerek bana anlatırmısınız acaba önlisans harita kadastro mezunuyum

Hiç üzülme tercihini yap☺

Sahtekarlar utansın
Devekuşuna sormuşlar, uç demişler Ben deveyim demiş
Koş demişler ben kuşum demiş

enginbey8108

Önlisans ve Ne yazık ki bende 74.99 puanda kaldım. Atanmam imkansız sanırım. 2020 yi bekleyip tekrar çalışmak lazım. Yaş 38 oldu ve özel sektör beni çok yoruyor. Umarım dayanacak gücüm olur 2020 ye kadar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayat gerçekten de çok zor hele bir de evli, 3 çocuklu ve hastaysan :-(

enginbey8108 sen umudunu yitirme bende önlisans harita mezunuyum sınavdan 77 aldım ama inşallah alan ataması çıkarsa inşallah atanma ihtimalimiz yüksek olur çünkü geçen sene harita kadastroya ilk alım 80 alım verildi ve 54 ile atanan olmuş ve tahmininmce fazla harita mezunu yok onun için 10 atama verirlerse haritaya atanırsın diye ümit ediyorum ....

Üst Alt