Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Önlisans Adalet'e kaç puan ile atanılır?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar açıktan önlisans 2. üniversite olarak okuyorum. Acaba bu bölümün EKPSS'deki atama şansından haberiniz var mı? Daha önce bu bölümü bitirip atanmış arkadaşlarımız var mı?

Merhabalar.
2016 ekpss ilk alımında önlisans adalet mezunu olan adaylar zabıt katibi olarak İstanbul'da ki Kara kuvvetleri komutanlığına 72 puanla atanmıştı. Branşınızda seçmeyip tercihlerinizi düz memurluk olarakta belirtebilirsiniz. O zaman yüksek bir puanınız olmalı

bende adalet bölümü mezunuyum ama katipliği seçmezdim şahsen öyle bir şey olsaydı, on parmak yazıyorum on yıldır sorun değil ama katiplik yapılmaz arkadaş (özel sektörden iyidir amenna)

ama daha iyi bir puan alıp düz memurluk olan güzel yerler seçilebilir

Adalet mezunuyum.
Puanım 80
Genel sıralamam 606
Branş sıralamam 19
KKK zabıt katipliğini (Elazığ - İstanbul) yazdım

Adalet mezunuyum.
Puanım 80
Genel sıralamam 606
Branş sıralamam 19
KKK zabıt katipliğini (Elazığ - İstanbul) yazdım

senin ilk atamada her yeri tercih etmediğini biliyorum yoksa 80 puanla çoktan memur olmuştun
bu sefer kesinlikle memursun zaten
ALLAH kalbine göre versin.
Elazığa gelirsen haberleşelim

Skolyoz23

Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
İkinci tercihim Elazığ KKK zabıt katipliği yazdım. Üçüncü tercihim İstanbul KKK. Hakkımda hangisi hayırlısı ise gelsin. Benim için önemli değil. Galiba Elazığ'da ikamet ediyorsunuz. Elazığ'a geldiğimde mutlaka haber vercem.

kirli-gugu

evet Elazığ'da ikamet ediyorum istediğin zaman haber verebilirsin yardımcı olmaya çalışırım. Elazığ güzeldir merak etme :))

ilk tercih neresini yazdın, senin puanın güzel ilk tercih gelir yüzde yüz

ben 69 puanla istanbul elazığ ankara yazdım bu puanla pek beklentım yok ama hayırlısı olur umarım

derviskadem

zor ama belli de olmaz bekleyip görmek gerekiyor ama fazla alım yapmadıkları için 69 puan düşük

tahminim önlisans düz memurluk 70 ile 72 bandında olur en düşük
ilk atamada düz memurluk 74 e kadar düştü

fazla alım yapılmadı, yüksek puan alıp da tercih etmemiş olanlar da var yani en düşük 72 olur diye düşünüyorum

Siz de adalet mezunu musunuz?
İlk beş tercihinize nereleri yazdınız?

ben ilk defa 2018 de gireceğim inşallah, normal kpss ye girmiştim 77 almıştım
adalet bölümü mezunuyum

Skolyoz23

Güzelce çalış normalinden 77 aldıysan bundan 85 alırsın ve hemen atanırsın dostum.

seca

normal kpss tek bir matematik dahi yapamadım çünkü uzun yıllardır mat ile alakam yok ama sözelim süperdi ondan öyle puan aldım

bakalım ekpss ilk defa gireceğim inşallah hakkımızda hayırlısı memur olmayı herkes gibi bende çok istiyorum tabi
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok saolun

derviskadem
Hangi bölümden mezunsunuz?
İlk 5 tercihinize nereleri yazdınız?
Skolyoz23
İlk tercihime Hazine Müsteşarlığı yazdım ama memurlar.net ten ekpss genel sıralaması 19 olan biri ile tanıştım. O da ilk tercihine hazine müsteşarlığı yazmış. Nasip kısmet. Sonucun açıklanmasını herkes gibi ben de merakla bekliyorum
Skolyoz23
Elazığ'da ki KKK hakkında bilgi (maaş, sosyal imkanlar, sivil memura lojman imkanı) verirsen çok memnun olurum. Elazığ'da ki kiralık evlere baktım fiyatları baya yüksek. Genel de bekara da vermiyorlar.

kirli-gugu

300 TL ile 2000 TL arasında değişiyor kiralar yani aslında senin yaşam tarzına bağlı
ama ortalama 500 - 700 arasında güzel bir ev çok rahat bulursun
artı Elazığ'da ev sahipleri memur yani işi sağlam olan insanları severler yani bekar öğrenci olsan (eve kız felan atma durumları olmasın diye çoğu yerde verilmez doğru) ama sen memursun sıkıntı yaşamayacaksın emin ol

diğer sorduğun sorular için ise ancak yarın bilgi aldıktan sonra yazarım

Skolyoz23
Askeriyeyi arıyorum telefonda ordan oraya aktarıyorlar ama kimse bilgi veremiyor.
Elazığ'da ki Kara kuvvetleri komutanlığında ki maaş ve sosyal imkanlar ile ilgili bilgi verirsen çok memnun olurum.

Üst Alt