Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de Matematik yapmadan ne kadar puan alınabilir?

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar EKPSS hepimizin kurtuluş ümidi beni en çok tedirgin eden matematik çünkü matematiğim sıfır matematiğe hiç karışmadan diğer soruları yapsak yani tarih coğrafya güncel bilgiler vb yüksek puan alabilirmiyiz ? eminim bir çok arkadaş bu konuda müzdarip ve çekinceli ,matematiğin ekpssye etkisi nedir hiç matematik yapmadan 80-90arası puan alınabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Klavuzdan baktım tüm sorular 0,5 puan olarak değerlendiriliyor. Kaç net yaparsan o kadar puan alırsın.

yani 15 matematik sorusu toplam kaç puan ediyor kardeş ?

7,5 puan ediyor fakat diğer tüm 45 soruyu doğru yapman gerekiyor ve mat soruları da boş olması gerekiyor. Yanlış olarak cevaplandırılan sorular doğruları da götürmekte

Diğer soruların tamamını doğru cevaplama ihtimali az , çoğu kişi senin yaptığın soruları zaten doğru yapacak ve sen farkı matematik le atacaksin.

Ben sözelciyim eger matematik bu kadar etkiliyse isimiz zor yuksek puan almak icin:)

E yani 100 soru varsa ve sınava giren 10.000 kisiyse , bunların 5000 i senin puanina yakın puan alırsa yani 80 doğru yaptın diyelim Bu 5000 kişi içinde matematik yapanlar ilk sıralara doğru yerlesecek 3000 kişi içine girecek ve bakalım 3000 kişi atanacak mı? Bu kadar önemli yani :) kolay gelsin . Başarılar şimdiden :)

Sen matematikcsin galiba yani benim kabusum oldu bu matematik harbiden ustelik kursada gidiyorum ama temelimiz yok fobim oldu resnen simdiden uc bucuk atiyoruz :) ama artik olmayacagini anladim umit baglamiyorum Allah herkesin gonlune gore versin insallah basarir kazanirsiniz PURHAPS

Evet sayısal cikisliyim, ve Kpss belasını 2006' da atlattim çok şükür, umarım sizlerde başarılı olursunuz. Kolay gelsin.

birkan01

hocam 15 soru 7.5 puan yapıyosa geri kalan 45 soru 22.5 puan yapmazmı 100 ü nasıl tamamlıcaz

Doğru soruları 0,83 ile çarpılıp 50 ile toplanıyor..

Aynen bende öyleyim matematik temeli sağlam olmadığı için çöküyoruz :) ben 2014 ekpss elimi bile sürmedim 73 aldım önlisans yine 2014 kpss 75 aldım sadece sözelle şayet ki sözeli fulleyebilirsek iyi puan çıkabilir ama bir de üstüne mat yaptığını düşün süper ötesi olur o yüzden tek tükte olsa mat şart :/

İlk yapılan ekpss yani ozamanın ömss sınavından matematiğe hiç dokunmadım ortaöğretim seviyesinde 79 puan aldım ve atandım :) diyer derslere çok iyi asılmanız gerekiyor.

valla asılıyorum matematiği gözden çıkardım zaten zorlaştıracaklar çünkü katılım çok fazla bu sefer

50+( net saysı *0.83) dıye bılıyom. korkacak bişi yok. bende matematık yok. zaten 60 soru var.60-15:45 sorudan 4 yanlış yaparsak gerıye 40 ten kalıyo. oda 50(40*0.83):83.2 eder. bu lısans mezunu için atanması için yeterlı bı puan sanırım.

Üst Alt