Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de iki lisans diploması varsa iki alanda da tercihte bulunabilir miyim?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

şuanda halihazırda bir lisans bölümü okuyorum sosyal bilgiler öğretmenliği. Bir tane de açık öğretimden lisans okuyacağım. Önce ön lisans okuyacaktım fakat lisans diploması alınca önlisanstan giremiyormuşuz iptal oluyormuş o diploma lisans diplomam olduğu için.

Pekii Lisansımın yanında bir lisans daha bitirsem açık öğretim ikinci üniversiteden. İkisinde de tercih hakkım olur mu? Yani iki nitelik kodundan tercih yapabilir miyim?

Yaparsin kardeşim hıc bir sorun olmaz

HEART

eyv çok teşekkürler. Aslında önlisans okuyacaktım fakat şunu farkettim önlisans okusam 2019da önlisanstan 2020'de lisanstan mezun olacağım. E sınav zaten 2020'De :) onun için önlisans boşa gidecek.

Bu yüzden 2021'de de mezun olsam sağlık yönetimi lisans okuyacağım ikinci üniversite olarak. Zaten sağlık yönetiminin ataması fazla olur diye düşünüyorum ekpss'den. Sağlık memuru olarak.

Evet sağlık atamalarının puanda düşük
Başarılar diliyorum

Sağlık Yönetimini bitirenler Sağlık Memuru değildir.Sağlık Yöneticisi olur :=) Başarılar...

Üst Alt