Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de çıkıp çıkmayacağı net olmayan konular..?

spartakus48

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

EKPSS sınavında konu dağılımlarına baktığımızda çok genel konu başlıklarını görüyoruz.İnsanları sürekli söylediği normal KPSS konuları aynısı diye cevap veriyor.Benim ve birçok insanında merak ettiği şu Normal kpss sınavında türkçe den sözel mantık,matematikten sayısal mantık ve yeni eklenen Çağdaş türk ve dünya tarihi konuları lütfen bu belirsizliği netleştirelim.

Benim bildiğim Türkçe sözel mantık ve Çağdaş Türk Dünya konuları yok. Matematikle pek ilgilenmediğim için onu bilmiyorum :)

2012 deki sınavı inceledim sözel mantık da çağdaş Türk ve dünya tarihi de sorulmamış. 2014 sınavına giren bir yakınım sözel mantık sorulmadığını, çağdaş'ı ise hatırlamadığını söyledi.
Bilgisi olan birileri netleştirirse iyi olacak. Kısıtlı vakit kaldı en azından biraz yükümüzün azalması iyi olur.

Bence sözel mantık yok ama bildiğim kadarıyla çağdaş Türk ve dünya tarihi sorarlar diye tahmin ediyorum benim fikrim bu yönde ama kesin değil.

Üst Alt