Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss Twitter Gündemi

bakın arkadaşlar çok ciddiyim çoğu arkadaşımız ösys tercihlerini atamaya göre yapıcak ve bir ikincisi psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşlar yoğun stres altında en azından açıklanacağı gün hakkında bilgi almak hakkımızdır diye düşünüyorum

kardeş bizim engellimiz bile sağlıklıyla aynı kafa. birlik beraberlik yok. herkez ben atanıyımda gerisi umrumda değil kafasında. ben sana destek çıkarım ama herkez ben gibi değil :)

kardeşim ben ortapedik engelli olduğum halde 1 haftadır sinir stress oldum kaldı ki psikolojik ve zihinsel sıkıntısı olan arkadaşlar nöbet safhasına bile geçebilir... en azından bir açıklama bekliyorum desinleri ki 1 ay sonra açıklayacaz... ama bi açıklama en azından

destek verin be . ne kadar bencilsiniz engelli arkadaşlar. kendi derdiniz olunca herkez destek verir başkasına gelince destek yok.

Utanalım mı?

bence utanalım derim... türkiyenin her bir köşesinde birbirinden haberi olmayan liseliler hemen organize oluyor ama o kadar dernek vakıf bir sürü internet siteleri sosyal medya grubu olan biz engelliler organize olup sesimizi duyuramıyoruz... kusura bakmayın ama her zaman dediğim gibi engellinin bile gözünde engellinin bi değeri yok bu memlekette .. hadi lys sonuçlarıda açıklansın biz bekleyelim iki kişi çıksın sırtımızı sıvalar gibi sabır sabır desin oturalım bi kenarda belki lütfedip açıklarlar 2 3 haftaya

bir oragnizazyon yapıp ortak bir ilde buluşalım engelli kardeşlerimizle

bu platformda baya biligikli ve iyi insanlar var yani sesimizi duyurabiliriz bence

Yasal süreyi aşmadıkça herhangi bir mağduriyetten söz edemeyiz. Tercih yapmak için iki ay beklediğimizi unutmayın, bu onun yanında hiçbir şey bence.

her yerleştirme sonucunu yasal süresinde mi açıklıyorlar .... milyonların girdiği sıvalar kısa zamanda açıklanırken 100.000 kişinin bile girmediği sınavda neden sabır fonksiyonu devreye girer??? herkesin sınav soruları ertesi gün tamamı açıklanırken bizim neden aylar sonra sadece %10 u açıklanır ... ruhsal engelim olmadığı halde ben bile şekilden şekile giriyorum ruhsal engelli arkadaşlarımızı düşünen yok mu ? çoğu kişi lys tercihlerini atamaya göre yapacaktı belki birinden biri yanacak şimdi bu revamı ? artık dernklerin federasyonların devreye girmesi gereklidir bence...

Soruların açıklanma konusunu anlamadım, bütün sorulara ais'den üç beş gün erişebildik kendi cevap kağıdımız dahil, daha sonra kaldırıldı ve ana siteye sadece %10'u açık olarak kondu, çok tuhaf. Ben hepsini kontrol etmiştim ama kaçıran çok oldu muhtemelen.

İşte bir ay kadar süreleri var, bizim atamaların uğraşılacak bir tarafı yok, zaten bir tıkla yazılım otomatik atar herkesi bir iki dakikada, tahminim kura için protokolün uygun bir vaktini ayarlamaya çalışıyor olabilirler.

#ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldır hashtag'i ile sesimizi duyuralım!

#ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir arkadaşlar ne kadar çok twit o kadar yüksek ses demek hadi elleriniz dert görmesin arkdslarim nolur herkes bu etkinliğe destek versin sesimizi cümlealem duysun..!

Twitter

#ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir arkadaşlar ne kadar çok twit o kadar yüksek ses demek hadi elleriniz dert görmesin arkdslarim nolur herkes bu etkinliğe destek versin sesimizi cümlealem duysun..!

haber kanallarının twitter sayfalarında da paylaşırmısınız?

Lyrf [FONT=sans-serif]haber kanallarının twitter sayfalarında da paylaşırmısınız?[/FONT]

Twitter olmayanlarda bir kaç dakika da twitter açabilir hadi arkadaşlar birlik zamanı

Arkdslar kanallara yolladım en çok faceden takipçisi olan yerlerin yorumlarinada yazdım memurlar net hesabım yok olan varsa orayada aktarsin

Ne kadar çok sesimizi duyurabilirsek hemen açıklamada gelicektir arkasından

Arkdslar kanallara yolladım en çok faceden takipçisi olan yerlerin yorumlarinada yazdım memurlar net hesabım yok olan varsa orayada aktarsin

Ne kadar çok sesimizi duyurabilirsek hemen açıklamada gelicektir arkasından

bennur karaburun 1 saat önce twitterda olduğu görülmekte.
ona tweet atalım lütfen. ben attım devamı gelirse sessiz kalamaz.
son attığı tweete yazın. haydinnnn.

#ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir arkadaslar bakin LYS icin gencler nasil birlik olnuslar bizlerde birlik olup tweet atalim bari ne zaman aciklayacaklarini soylerler

gerek Bennur Hanıma gerekse ösym ve haber kanallarına #ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir tivitini attım herkes atmalı iki hafta oldu bir hafta da yok yere uzatıldı 3 haftadır bekliyoruz.

Bende bimerden yazdım göderimde şu Ekpss kura 2016 tercih sonuçlarının açıklanmaması ve bununla ilgili herhangi bir bilginin paylaşılmaması beni ve diğer engelli kardesimizin psikolojik olarak etkilemektedir bununla ilgili bir bilgi paylaşılması bir nebzede olsa bizleri rahatlatıcaktır SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİMİZ DEN RİCAMIZ .... İnş bir faydamız dokunmuştur

Osys aciklandi biz yine yaya kaldik

Arkadaslar milyonlarin girdigi sinav sonucu 1 hafta da aciklayan osym bizim tercihleri aciklamiyor tweet atalim #ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir

Üst Alt