Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihlerinin açıklanması için Bennur Karaburun'u arayalım

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Sesimizi duyuracak tek kisi o dur. Netten buldugum numara bu. En kotu ihtimal danismani ile gorusuruz. Bin kisi aradgni varsayalim istr istemez biseyler yapmak zorunda kalirlar.

0312 420 56 80
0312 420 56 81

Bu arada bilmeyenler olabilir Bennur karaburun Bursa engelli milletvekili. Sozde bizim haklarmz icin mecliste.

clmapo

evet çok kaba..ben gayet kibar konuşuyorum durumu izah etmeye çalışıyorum,cümlenin sonunda tşk ediyorum..o gayet kaba,lafımı ağzıma tıkmaya çalışıyor..cümle sonunda da tamam beyefendi diyip telefonu suratıma kapattı.

Vekiliniz.Temsilciniz.Bennur hanım nasıl davranıyorsa çalışanı sekreterine de yansımız demek ki.
Beni temsil falan edemez.Bir şeylerin farkında veya umurunda olsa Soyludan randevu alır görüşürdü.
Gücü bu kadar.Gidişatı yanlış. Bal sürdüm daha ne yapayımla olmaz.Ben ondan daha yetkiliyim benim gözümde.
Herneyse.Kendisine başarılar dilerim. Bir şey yapmasın.

Bir insan nerden geldigini unutmayacak. Niye ilgilensinki sinav derdi yok tasasi yok nasil olsa aylik 15 bin lira maas aliyor. Tok açın halinden anlamaz.

OHAL süreci boyunca meclis, komisyon ve alt komisyonlar,bakanlıklar, bakanlıkların kurul ve komisyonları...karar alma uygulama yetkileri...OHAL boyunca askıda arkadaşlar...dolayısıyla dolayısıyla vekillerden meclis ve bakanlardan bu ya da başka herhangi bir başka konu hakkında istek dilek ve talep de bulunmak ancak ve ancak havanda su dövmek kadar olur...Memleket OHAL boyunca KHK(Kanun Hükmünde Kararname) ile yönetilmektedir.E bir her gün ama her gün basına sızan çıkan haberler var kamu ya yerleştirilecek tüm personeller(buna biz engelliler de dahiliz) FETÖ bağlantısının olup olmadığı araştırılacak soruşturulacak....yani süreç uzar biraz daha

Haklısın kardeş ancak darbe olmadan önce puanların açıklanması çok uzun sürmüştü.Tercihlerin açılması da keza öyle.Sanki bize 2.sınıf insan muammelesi yapılıyor hissine kapıldım.Bunlar benim düşüncelerim başka yere çekmezseniz sevinirim.

darbe sonrası cemaatin ortaya dökülen saçılan ifşa olan belge ve bilgilerden yola çıkarak şu net söylenebilir:adamlar askeri okul kpss de dahil olmak üzre tüm kamusal sınavlarda kendi üyelerine soruları önceden vermişler.muhtemelen bu sınavda da bu türden bir şey olmuş olabileceğinden şüphe edildiğinden yeniden değerlendirilmiş olabilir sınav sonuçları....açıklanmasının uzun sürmesini ben buna bağlıyorum

nahez

Peki arkadaşım bizden sonra yapılan kpss lisansın branş sıralamaları açıklandı neden bizimkisi açıklanmıyor? Bunun içinde mi araşıtrma , soruşturma yapılacak? Diğer sınavların soruları aynı gün açıklanıyor bizimkisi neden 1 ay sonra açıklanıyor üstelik sınavdan sonra hiç bir olay yokken?

yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey varsa o da "Allahın işiyle Devletin işine akıl sır ermediği"dir...aslında az önceki mesajımda yazacaktım...fakat çok bilgi kirliliği olmaması bakımından yazmadım.Kamu Personel Politikasında çok önemli değişiklikler öngörüyorlar...Bunlardan bir tanesi KPSS yi tasviye etmek.Kamunun persoel açığını atamaları eski usul yürütmek..EKPSS de buna dahil.bakalım izleyecez görecez.devletin sütten dili yandı yoğurdu üfleyerek yiyiyor şeklinde de yorumlayabiliriz bu durumu...ama sınva yoluyla kamu personel açığını ortadan kaldırmak demek fırsat eşitliğini yok etmek demek...bürokrasiyle mevcut hükümet ya da iktidarla yakın ilişkileri olanların kamuya yerleştirilmesi demek....izleyip göreceğiz

amacı erk ve güç olan bir yapının engellileri kullanmak isteyeceğini sanmıyorum, hassas yerlere gelmeleri zor bir ihtimal olduğundan işlerine de yaramaz, fetö bağlantısı olan engelli de ekpss ile uğraşmazdı, aşağlamak olarak algılanmasın da hepimiz burada fakir fukarayız, adamlarda bir tane işsiz fetöcü yok

fringe

Demek ki herkese aynı davranıyor çünkü banada kabaca davrandı bir de bayan olacak. Aslında herkes arayıp bıktırması lazım ki oda gerekli yerlere sorumuzu iletir ve cevap alırız.

Kaba yakınlarınız varsa onlara aratın, çivi çiviyi söker belki :)

Her dönem mecliste engelli milletvekili olmuştur ama maalesef bunların hiçbiri gerçek anlamda kendilerinden başka hiçbir engelli yararına bir iş yapmamışlardır. Eğer yanılıyorsam kusura bakmayın ama ben hatırlamıyorum.

hasan_06

O işin doğası biraz öyle malesef, derneklerde de böyledir, işe girene kadar eyleme ve yürüyüşe gelirler, işe girince kimseyi bulamazsın gel şurda hak arıyoruz diye.

@hasan_06

Türkiyede engelli dernekleri hiç bir iş yapmıyor yben yürüyeni eylem yapanı hiç görmedim gören var mı :D

marto1
Tabii işin bir de o boyutu var, ben altınokta üyesiyim, aktif katıldığım zamanlardan hatrımda kalmış, o zamanlar da tek eylem ve tepki veren dernek altınoktaydı şimdi de değişen bir şey yok galiba, iyi hatırlattın, durum vahim valla düşün yani tek hak arayışı yapan yerde bile dediğim oluyorsa...

bende aradım ama kadın bıkmış gibi konusuyordu bizde bilmiyoruz ama calısıyoruz dıyor

Neyse arkadaslar konu sapmasın arayan var mi baska ?

bayz; öyle yakınlarımız olsa bu gün atama sonuçalrını bekliyor olmazdık :D

Evet chp li bir bayan vekil mecliste tepkisini koymuş arkadaşlar

Üst Alt