Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercih zamanında sertifika gibi belgeleri ibraz etmek gerekiyor mu?

omerbaba987

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben düz lise mezunuyum ekpssye gircem tercih zamanı belge lazım oluyormu örneğin normal kpssde teknisyen kaloriferci gibi meslekler vardı onlar için kursa gidip belge almak gerekliydi ben kendime uygun sadece 3 tane memurluk tercihi yapmıştım ekpssdede böyle olmaz düz memurluk baya vardır deilmi

omerbaba987 istenen belgeler nitelik kodlarında belirtiliyor zaten, buna göre tercih yaptığınızda sorun yaşamazsınız.

KKELEBEKK

yemin ederim sitenin taçsız kraliçesisin her soru sorana yardımcı oluyorsun. yardımsever olman harika.

bilgisayar işletmen sertifikası

arkadaşlar ekpss kuraya katıldım.bilgisayar işletmen sertifikası alayım diyorum atanırsam faydası olur mu ? veya şunu yap atanırsan faydası olur dediğiniz birşey ?

Ortaöğretim düz lise için tercihlerde hangi sertifikalar gerekir

Ortaöğretim düz lise için tercihlerde hangi sertifikalar gerekir seçebileyim obölümü bilgisayar işletmenliğin var başka ne gerekli sertifika

Tercihlere var vakit daha hangileri gerekli sertifika

Üst Alt