Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Tercih seçiminde kolaylık olması için excel dosyası hazırladım

test1221d12

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

Geç kaldığımı biliyorum. Tercihimi bile yapmadım henüz. Aşağıda, herkezin kolaylıkla seçim yapabileceği açıklamalı bir excel linki ekledim. Kendi tercihlerimi bu dosyadan yapacağım. Dosyanın hatalı olmasından şüphe duyanlar, ÖSYM tercih sayfasında okul numarasını girdiğinizde seçiminizi ve nitelik kodlarınızı teyit edebilirsiniz. :)
Faydalı olması dileğiyle. (Sorularınızı buradan paylaşırsanız, en kısa sürede yardımcı olabilirim.)
(teşekkürlerinizi beklerim :cool:)
http://www.excelvba.net/viewtopic.php?f=17&t=19019

İyi tercihler.

@Tornael;

çalışma için teşekkürler. Bir şey rica etsem: Ya ben izmir dışı istemiyorum. Puanım 73.5. Mesleğim bilgisayarcı. Ama sertifika istersen sadece elimde photoshop belgesi var yüzde 100 notlu işkurun verdiği. Senden ricam acaba izmir içi bana uygun seçimleri gösterebilir misin? Tabii hepsi 2001 ve 7225 kodlar ama ?

Sayın paranoya evde hazırlayıp bugün molada bitirdiğim dosyaydı. Firmadan zip dosyası yaparak paylaştığım için istiyor olabilir. Akşam eve gidince oradan atarım. İsterseniz Sayın Loris'in belirttiği gibi kriterler söylerseniz ben bakıp e-mail adresinize uygun kurumları atabilirim, şimdilik.

Sayın Loris,

Belirttiğiniz kriterlere uygun 9 kurum var. 1101 (Cinsiyeti erkek olmak.) niteliğinide eklersek 11. E-mail adresinizi verirseniz gönderebilirim. Başka istediğiniz şehir varsa, mesela İzmir çevre illeri gibi bir kaç şehir daha belirtebilirsiniz.

Teşekkür ederdim ama çıktısını almıştım ve tercihlerimi de dün bitirdim :)
Yine de diğer arkadaşlar adına teşekkürler..

Haklısınız geç kaldım. İlk günler aklıma gelmedi o yüzden. Artık 2. tercihler açıklandığı gibi hazırlamaya başlayacağım, inşallah. :)

Kullanıcı adı istyr tornael yardmcı olurmsn?? Ben daha tercih yapmadım!

Tercihlerde son başvuru saatine kadar güncelleme yapma olanağımız mevcut.

Üst Alt