Arkadaşlar bu konuyu açma sebebim sınav sonrası istişare yapmak.Puanlara göre tercihler yapmak için fikir cimlastiği yapmaya başladık,lakin kadrolar açıklanmadığı için farazi konuşmalar yapmaktayız buda bizim heyecanımızdan.Memur olmak isteği ortadaki belirsizlik bizi anlamsız bir telaşa sürüklemekte.
1-2 tespit yaparak sizinde yorumlarınızı almak istiyorum.
Konuşulan kadro sayısı kadar alım olursa kimlerin tekrar sınava kendini denemek yada hizmetli kadrosundan memurluğa geçmek için sınava girdiği bir muamma.
Puanlamalara bakılarak yapılacak analizlermi daha sağlıklı olacaktır yada sıralama mı daha sağlıklı olacaktır buda bir muamma.
Bir diğer tespit ise hizmetli kadrosuna yapılacak yerleştirmeler sonucu yapılacak işin tanımı.
Son olarakta ilk tercihlerde memurluğa puanı yetmeyeceğini düşünen arkadaşların hizmetli kadrolarını yazarak atanmaları sonunda 2 atamada puan skalası düşeceği ićin memurluk atamasını kaçıracak ikileminde kalması.
Sizinde fikirlerini bekliyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-2 tespit yaparak sizinde yorumlarınızı almak istiyorum.
Konuşulan kadro sayısı kadar alım olursa kimlerin tekrar sınava kendini denemek yada hizmetli kadrosundan memurluğa geçmek için sınava girdiği bir muamma.
Puanlamalara bakılarak yapılacak analizlermi daha sağlıklı olacaktır yada sıralama mı daha sağlıklı olacaktır buda bir muamma.
Bir diğer tespit ise hizmetli kadrosuna yapılacak yerleştirmeler sonucu yapılacak işin tanımı.
Son olarakta ilk tercihlerde memurluğa puanı yetmeyeceğini düşünen arkadaşların hizmetli kadrolarını yazarak atanmaları sonunda 2 atamada puan skalası düşeceği ićin memurluk atamasını kaçıracak ikileminde kalması.
Sizinde fikirlerini bekliyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi