Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası mülakat var mı? Önce sözleşmeli mi oluyoruz?

serdal-013

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ilk kez ekpss ye girdim. ama bilmediğim şeyler var mesela 1-mulakat varmı? atandığımızda 2-memur yada personel olarak atamamız olduğunda ilk önce belirli bir süre sözleşmelimi kalacağiz yosa ilk günden kadrolumu atanıyoruz cevaplarsanız çok sevinirim

Bende merak ediyor ve sabırsızlıkla cevap bekliyorum bu konuda ?

657 reformu yapılırsa kadro olayı kalkacak o zaman atanırsan özel sektörde gibi sözleşmeli asgari ucretle calisican... Yani memur işçi olayı kalmayacak herkes işçi olacak. Merak etme az kaldı...

Son düzenleme:
Engelli Memur alımında mülakat olup olmadığına dair cevap

Merhabalar arkadaşlar EKPSS ile engelli memur alımlarında kurumlar tarafından mülakat olup olmayacağını Bimer'e sordum bugün DBP'den cevap geldi...

Sayın **** *****,
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)'e yapmış olduğunuz 1700****** sayılı başvurunuz 14.02.2017 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Başvurunuz incelenmiştir.Mevzuat Bilgi Sistemi inde yer alan esaslara göre yürütülmekte olup yerleştirilen adaylar herhangi bir mülakata tabi tutulmamaktadır. Kurumsal alımlar ise Başkanlığımız uhdesinde değildir.Bilgilerinizi rica ederim.Devlet

Personel BaşkanlığıBilgi Edinme Birimi

--------------------------------------->>> Resim İçin Tıklayınız <<<------------------------------------------
f18b8ef3487f46d6b534492cd03140f9.png

Son düzenleme:
Hocam bu ekpss icin demi ogretmen memur fark etmiyor ?

EKPSS ile yerleştiğinde mülakat olmuyor, direk kadrolu atanacaksın.

Engelsizbiz

yalanını yesinler senin.. 657 reformunu bilmesek inanacaz sana.. insanları saf yerine koymayı bırak.. git siyasetını başka yerde yap..

cicikıs

Mulakatsiz alim yok demislerdi engelli olman fark etmez diye teşekkür ederim cevap icin

Ya bilip bilmeden yorum yapmayın gözünüzü seveyim.bilen yorum yapsa zaten ortada sorun kalmayacak. Bu konu hakkında şahsen net bi bilgim yok....

yürüyen parapleji

Bu siteye üye yüzlerce insan EKPSS ile yerleşti ve bu konular üzerinde çok şey yazıldı. EKPSS ve KPSS ile yerleşenler mülakata girmiyor. Artık emin ol Allah aşkına :)

mulakat yok 1 sene deneme suren var 2 tane egıtım alıyosun 2 egıtımden sınava gırıp sınavları gectıkten sonra 1 senenın dolmasını beklıyorsun senen dolduktan sonra herhangı bır uyarı ceza vb bır sıkıntın olmazsa deneme suren bıtıcek eğer sınavlardan geceçemezsen deneme suren 1 sene uzar 2.sene de sınavları veremezsen atılıyorsun memurluktan

Üst Alt