Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sonrası atama için askerlik belgesi..?

Gs3434

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
ekpss ile atanan arkadaşlara sorum olucak. askerlikte muafım atama sırasında verilecek evraklarda askerlik subelerinden askerlik durum belgesi yeterlimi yoksa illa gata dan verilen muaf raporunu kuruma sunmak zorundamıyız bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum

Askerikten muaf olduğun zaten E-devlet te belli. Hiçbir sıkıntı olmaz.

bazı arkadaslar diyor muaf oldugun gata raporunu sunmak zorundasın bnm elimde o rapor yok askerlik subesıne vermiştim. daha önce özel sektör de calıstıgımda askerlik subesınden aldıgım rapor yeterli oluyordu. ama devlet kurumları nasıl yapıyor

şimdi edevletten hallediliyor o iş

knn90

e devlete girip belgeni alıp verebilirsin belgede bir numara oluyor oradan muaf olduğunu anlıyorlar

Liseden sonra direkt üniv vana gittim yarıda bıraktım diplomam orda herhalde hala okuyor gözüküyorum askere cagırmadılar daha simdi napmalıyım arkadaslar

askerlik subesıne basvurursanız teciliniz ne zaman bitiyor ögrenırsınız

Bu konuda daha detaylı yardımcı olabilecek kamudaa calısan engelli memur yokmu -

Üst Alt