Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sistemde engelli bilgisi görünmüyor!?

belinay53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bir sorum olacak ne olur yardımcı olurmusunz? ben böbrek nakli olduktan sonra rapor aldım engelli raporu.%70 raporum var sürekli.bu arada yanlış anlaşılmasın ben nakil oldum ama herkesin bildiği gibi ömür boyu ilaca bağımlıyım.değerlerim de kontrolden kontrole değişiyor. bazen yüksek bazen orta düzeyde çıkıyor.kolesterol çok yüksek çıkıyor.bu yüzden aldım raporu.bazen kendimi çok kötü hissediyorum çok fazla yakta durmak iyi gelmiyor böbreğim sancılanıyor. bu açıklamadan sonra soruma geçiyorum. engelli sınavına girdim lisans olarak.sınav sonucumda var.girerken zaten bilgiler ösym tarafından kaydedildi.fakat şimdi sistemde engelli bilgisi kaydı gözükmüyor.tercih yaptım tercih sonucumda yok.kaç zamandır bunlar için uğraştım hala bir sonuç yok.raporumda sürekli yazıyor.sürekli yazan bir rapor için başka işlem falan yapılıyorda benim mi haberim yok. raporum artık geçersizmi nedir anlamadım:(((

sıkıntı yok şimdi ösym sitesine baktım bendede engel durumum gözükmüyor

SAĞLIK DURUMU / ENGEL BİLGİLERİM
[FONT=arial]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.

aynı bunun gibi ancak EKPSS sınav başvuru kayıt bilgilerini görebilirsin ;)[/FONT]

fakat benim tercih sonucumda gözükmüyor.tercih yaptım ama sisteme sonuç almak için giremiyorum.terciih sonucu gözükmüyor.

EKPSS ye girdiğim halde ösym sayfamda rapor bilgisi yok diyor

Merhabalar,ben de 2014 te sınava girdim.Raporum sürekliydi.Lisans düzeyinde girdim.mezun durumda değildim tercih yapmadım.şimdi mezunum formasyonda aldım.Raporumda sürekli rapor diyor.Gel gelelim ösym sayfasında 'Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır.'diyor.'Bu durumda ne oluyor arkadaşlar bir şey anlamadım ve tedirginim.Sistemde nasıl engel bilgileri olmaz.sınavım gözüküyor ama rapor gözükmüyor.

aynı durum bende de mevcut.

Evet sınav bilgileri mevcut doğrudur.Fakat raporun sayfada gözükmemesi sorun teşkil etmez mi sonradan?Sizde de gözükmüyor olması biraz olsun içimi rahatlattı.Çünkü eğer durum böyleyse birçoğunda da bu sorun mevcuttur o zaman.Ama birçoğunda bu sorun varsa tersi olumsuz durumda söz konusu olursa diye tekrar bi panik oluyorum yine.Bunu nasıl öğrenebiliriz acaba?Ösym yi aradım ama açan yok nasıl bir şey ya?

Varmi baska gozukmeyen?

Sıkıntı olmaz.Oradaki engel bilgisi ösym sınavlarına girerken size engelinize uygun ortam hazırlamaları için gerekli.Memur olarak atanırken orada ne yazdığının önemi yok.Ben geçen sene atandım.Atanmadan önce bende de yazmıyordu.Ösym'ye sordum.Böyle dediler.Ösym'ye dilekçeyle birlikte raporumu faxladım.Ekpss de engelime uygun sınıf verdiler.Zaten siz sınava girdiniz buna artık gerek yok.İçiniz rahat olsun bu konudan eminim.Ekpss tercihi yapmanıza kesinlikle mani olmaz.

Tamam çok teşekkürler o zaman çok sağolun.Bu sefer içim rahatladı.

Üst Alt