Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss sınavında soru sallamalı mıyız?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benım matamatıik sıfır hıc alakam yok denecek şekilde buyuzden dıyorumkı acaba matamatik sorulaırnın 15 inde sallasam acaba şansım artarmı azalırmı sizce sallamalımıyız bilemediğimiz soruları

ben sallamaayla sınav kazanan görmedim hiç onun yerine otur biraz çalış 5-10 doğru çıkarmaya bak

Ülkemizde matematik yapamama hastalığı var resmen, bende pek anlamam ve eminim sınavda hepsi olmasa bile 12-13 tane matematik sorusu boş bırakıcam..
Tek iyi yanım tarihi çok iyi bilirim. sözelimde iyidir matematik sayma kaldı 45 soru coğrafya hukuk falanda çık kaldı 30-35 soru atanmak için kalan tüm soruları doğru yapman gerek sanırım..
Matematiğe çalışmak gerek hukuk coğrafya çalışmak gerek öyle sınava girip boş boş bakarsan kağıda hele ki sallarsan bide 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor hiç iyi puan alamayız..

arkadaşım genel bilgi olarak aklında bulunsun.ösym'nin yaptığı sınavlarda 4 yanlış 1 doğruyu götürür.dolayısıyla sallama soruların hepsine bak bazı sorular çok kolay onları yaparsın

bence sallama halk eğitimin açtığı sınavlara gir faydası oluyor arkadaşlarında dediği gibi 5-10 tane yaparsın bilmediğini işaretlemezsin 5 net bile işine yarar bende pek anlamazdım matematikten kursa yazıldım yaptım biraz sallarsan yaptıklarında gider

eyv arkadaşlar tşk ederim hepınıze haklısınız bu halk egıtım actıgı sınavlar demısınız ne sınavı buaralarda varmı?

sakın atmasyon yapma .. !! benim bu sene sınava 3. girişim bu sefer matematiği es geçecem hiç yapmıyacam çünkü yanlış doğruyu götüyüor başka bir forumda okudum adamın birisi matematik hiç yapmamış 75 puan almış inşallah bu sefer bende atanırım bu işsizlik tak dedi canıma ... :(
Ulan tek atanimde Diyarbakır sur a atanim beee.....

Soru kitapçığının son sayfasında yazar 6.şık: 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor;

Şansınıza güveniyorsanız sallarsınız. Ben şimdiye kadar sayısal loto, şans topu vb. gibi şans oyunlarında 2 yi zor bulmuş biriyim. :):):) Biraz üzerimizdeki gerginlik atılsın değil mi arkadaşlar.

özür dilerim kardeşim halk eğitimin açtığı ekpss kursu dicektim sınavı demişim elim sürçmüş :)

Sallamak nedir sinav değil zaten girsem 88 90 arası alırım çok iyi değil mat im ama

bilmediklerinizi boş bırakın puanınız düşmez o zaman.

mat ın cok ıyı degıl ve 90 alıyosun nasıl oluyormus o sen 90 al matamatık yapmadan helal olsun dıycem ama zor kardeş hayal dunyasındasın

mkaya64 hay senın eline =)))) tamam kardesım eyv da bu matamatığe nasıl calısılır yav okadar kotuyum yanı 2+2=5 =))

valla kardeşim akıl vermek gibi olmasın ama anlamıyosanda ezberle soruların çözüm yollarını ezberle bikaç soru çözünce alışırsın dediğim gibi ekpss kursuna gitmen lazım tek başına çalışırsan olmaz

Arkadaşlar Ekpss'de yanlış doruyu götürür mü?

arkadaşlar sınavda yanlış doğruyu götürür mü?
bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.
en az kaç net çıkarmamız gerekiyor ?

net olarak bişey diyemez kimse standart sapma felan var 80 üzerinde bi puan alman şart

Ekpss de bilmediğim soruları da işaretledim. Sonuç: 67. Keşke işaretlemeseydim :(

arkadaşlar ekpss de özellikle matematik sorularını ve bazı tarih sorularını bilmediğim halde salladım. Keşke boş bıraksaydım 4 yanlış bir doğruyu götürüyor. Birdaha ki sınava bilmediğim soruları boş bırakacağım. Siz ne önerirsiniz?

Valla bende 15 bos biraktim keske sallasaydim diom.78.6 aldim.heleki 2 dogru dusundugumu bos birakmak dahada koydu bana.cunku dogru ciktilar.saglik olsun nediyem.bence bos yada dolu birakmak degil daha fazla calismak lazimmis.

boş bırakmayı doğru görmüyom sallasam belki doğru çıkar bellimi olur risk almak lazım diyom şans işine kalıyo artık öyle olunca

gökhan şafak;

en iyisini yapmışın kardeşim sallasaydın benim gibi 67 alacaktın en azından 10 puan fazla almışsın. Artık bir sonraki 2018 sınavına bakacağız. Bu arada 67 puan ile hizmetli olarak atanma şansım nedir?

Kardesim icini karartmak gibi olmasin ama zor.devletin acicagi kadroya bagli.haa olurda marjinal bi kararla 2 sene toplaminda 6 bin lise kadrosu acarlarsa neden olmasin.ama bir onceki sinav istatistiklerine gore zor

Eğer diğer soruları hızlı çözerseniz matematiği şıklardan giderek yapmayı deneyin ben hep öyle yaparım gy ten 21 doğru 4 yanlış yaptım

Üst Alt