Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS sınav yerleri belli oldu. Detaylar saat 14'de

sarasota

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
2
evet ÖSYM nin sitesinden bakabilirsiniz:

DUYURU

2016 EKPSS Giriş Belgelerinin Edinilmesi

24 Nisan 2016 tarihinde, saat 10.00’da yapılacak olan 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2016-EKPSS); başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

Adaylara saygı ile duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

EKPSS sınav giriş bilgilerm yoktur

Allah kahretsin mahvoldum ben ya mahvoldum ... :(
ben ben yüzde 44 engeliiyim epilepsi hastasıyım ama beni zihinsel engelliler grubundan sınava yazdılar bazı çok bilmiş arkadaşlar saolsun aklımı bulandırıp bu hatayı düzeltmek için ÖSYM ye 2 defa dilekçe yazdım şimdi öysm sistemine giriyorum sınav giriş yerime bakmak için sınav başvurunuz yoktur diye uyarı çıkıyor bu nasıl iş ? Eğer sınava giremezsem yada bir aksilik hata olursa bunun vebali burdaki ve memurlar. net deki çokbilmiş lerin boynunadır. ben 5 yıldır atama bekliyorum .. :( zihinsel engelli olmadığı halde sınava girienlerin sınavaı iptal olacak yok yeni rapor istenecek yok şöyle olacak böyle olacak dediler şimdi sınav baivurum bile yok diyor bu nasıl iş abi ?????

Belirtilen Adresten Sınava Giriş Belgesi Dökümü nü seçince Başlamadı Yazıyyor Ama Döküm Tarihi 14.04.2016 14:00 Yazıyor Bilginize Saat 2 de Tekrar Deneyin..

sinav giris belgesi bilgilendirme

Arkadaslar 14 nisan saat 14:00 itibariyle sinav giris belgenizi alabilirsiniz...

ekpss giriş belgesi

bugün saat 14:00 itibari ile giriş belgelerinizi ÖSYM sitesinden alabilirsiniz basarılar hepimize hakkımızda hayırlısı

ecii

bugün mü ...hmm..bilmiyordum..daha var sanıyordum..tşk..Amin :)

döktürdüm sınav giriş belgemi..sınava gireceğim okul evime 20 dk uzaklıkta..allah razı olsun istanbulun diğer ucu çıkmamış :)

GND

tekrar denedin mi? sen hata düzeltilsin diye ösym ye dilekçe yazmışsın..bu nasıl iş anlamadım..ösym çağrı merkezini aradın mı?

Sınav giriş belgesini görüntüle/yazdır çıkıyor. Ona tıklayın yazdırın direkt çıkıyor.

sınava giriş belgemi aldım. sistem açıldı arkadaşlar.

Tamam da arkadaş nasıl alıyorsunuz bende giriş yeri görüntüle yok tarif edecek de mi yok

linki tıklıyorum ama açılmıyor, sayfa yükleniyor diyo

Çok şükür evime 5 dk yürüyüş mesafesinde çıktı :)

Ya arkadaş ben de neden yok anlamadım sadece görüntüle olarak yaptığım başvuru var başkada sınav giriş yeri falan yok

Arıkan

Sistemden çık ösymnin sitesine gir yukarıda linkler var sınav giriş belgesi yazıyor ordan sonra tc kimlik ve şifrenle beraber gir.Direk karşına yazdır çıkıyor ona tıklıyorsun açılıyor.

Direk aday işlemlerinden girince bendede çıkmıyor.Adamlar uğraşın demiş napalım::)

Tercihler ve Cevap kağıdı görüntüle başlıklarının ortasında yazıyor Sınav Giriş Belgesi Dökümü diye.

sınav gırıs belgesınde acıklanamayan

evet arkadalsr sınav gırıs belgesı acıldı baktım dunyanın en zor bolumunden sanırsam genelden aldılar benı acıklanamayan yazılmıs bu genel dımı

Üst Alt