Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Puan Hesaplama cetveli hazırladım

matematık .coğrafya ilke ınkılap dıye ayrıntılı olsa harıka olur ama yaptıgında cok guzeldı elıne emeğine sağlık tesekurler

Rica ederim.

Ders ders ayırmaya gerek yok aslında. Çünkü hepsinin standart sapması eşit varsayıldı.

öncelikle emeğine sağlık. bilmiyorum resmi kpss sonuçları ile karşılaştırmak lazım arada 3-4 puan oynuyorsa başarılı bir puan hesaplama sistemi sayılabilir. cetvele baktım. baya bi nete minnacık puan geliyor . lisans için konuşuyorum.

Suskun Mutsuz Umutlu

kaç netiniz var, geçmiş sonuçlar ile karşılaştırabiliriz. Birkaç sonucu karşılaştırdım, sonuç 3-4 puan farklı çıkabiliyor.Standart sapma ile alakalı olarak.

Kesınlıkle guvenmeyın bu puantaja benım gırdıgım sınavda aldıgım puanla bunun bır alakası yok arasında ucurum var tabı arkadasımızda kesın puanınızı gosterıyor dıye soylememiş ama bu puantaja guvenerek çalışma yapmayın.

Güzel hesaplama olmuş eline sağlık. Tabi ki standart sapmalar puanları aşağı veya yukarı çeker. Hedef en az 80 puan, tahmini en az 35-40 net...

Güzel çalışma

Ortalama gelecek olan puanlar böyle

Standart sapma en fazla %3 etkiler

Doğru sayısı 0,83'tür ortalama,netlere 50 puan eklenir bu sonuç bulunur.

Üst Alt