Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ortaöğretim memur kadroları hakkında girişimde bulunalım..?

merkez

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar temmuz ayı tercih lerinde orta öğretim mezunları için hizmetli alımı sayısı yerine memur alım sayısını artırmak için hep birlikte bakana sosyal medyada sesimizi duyursak napmamiz lazım hep birlikte yazılacak atılacak twt gibi bir şeyler yapalım sürekli kronik ve genetik hastalığı olan insanlardan ne hizmeti beklenirki hizmetli kadro açarlar buna bu tercihlerde son verilip memur alım sayısını arttırmak için örgütlenelim arkadaşlar bir elin nesi var 2 elin sesi var fikir verin lütfen

bimere sesimizi duyuralim

Arkadaslar orta öğretim mezunlarının yardımcı hizmetler kadrosuna atanacak puanlar çerçevesinde aynı puanlarla memurluk kontenjanları için ilgilenen arkadaşlar bir metin hazırlayıp hep birlikte bimere yazılım yardıma ihtiyacı olan engellilerin yardimci personel görevinde atanmaları devlet memurluğu nda etik değil lütfen tercihler öncesi sosyal medyada ve çalışma Bakanına mail atalım birlik olalım arkadaşlar

Gonderilecek metni paylassanizda bizde gondersek

Üst Alt