Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS ortaöğretim G.K. full ve G.Y. 5 net yaparsam kaç puan alabilirim?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
721
Reaksiyonlar
541
EKPSS 2018 de

Genel kültürden FULL ÇEKSEM
ve
Genel yetenekten 5 NET İM OLSA

KAÇ PUAN ALABİLİRİM?

Genel Yetenek: 5 net
Genel Kültür: 30 net
EKPSSP1: 84.078

standart sapma olayını hesaplayamam çünkü o sınav sonucunda belli olur, yani bu puanınız 2 puan aşağıda olabilir 2 puan yukarıda olabilir
bu tamamen standart sapma ile alakalı AYDINYAVUZ

HEART yüzde 90 hep böyle çıkıyor 2 puan aşağı yada 2 puan yukarı bununda nedeni standart sapma ama hiç mat yapmadığı için yüzde 90 yaklaşık olarak 2 ila 2,5 puan daha düşük çıkar puanı

yalnız benim anlamadığım bu arkadaş hadi mat yapamıyor TÜRKÇE neden öyle az net hesaplattı onu anlamadım 15 Türkçe sorusundan 10 net yapılır ki, çok basit lise paragrafları

Anladım kardeşim
Şımdı bu çalışmayla ve kapasiteyle alakalı bir durum sanki
Bencede normal ve kendini kasmadan bir çalışmayla 85 90 alirsin ciddi bir çalışmlada 90 95 alırsın 95 'in üstü biraz da şansa bağlı
Yani soruların çıkma şekline güncel sorlara falan bağlı

75-80 civarı olur ama soruların yapılma oranına ve double full çeken kişi sayısına göre değişir. Yani sınava giren genel toplamın başarı oranı çok önemli bunu bilmden ne söylesek farazi olur. Sorular kolay çıkar herkes yaparsa başarı sıran düşer, Zor olup sadece sen yaparsan yükselirsin.

78-79 arası alırsın

kendi aldıgım puana göre hesapladım

Üst Alt