Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Önlisans mezunları buraya...

romulus

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
21
merhaba arkadaşlar ,

ekpss de önlisans bazında sınava giren arkadaşlar tercihlerinizi yaptınız mı ?

önlisans turizm bölümü mezunu olan varmı ?

önlisans mezunu olup ortaöğretimden de tercih yapabiliyor muyuz

sümeyye44

Hayır yapamazsınız. Sadece önlisans kadrolarından nitelik kodları sizin bölümünüze uyan kurumları tercih edebilirsiniz.

Önlisans mezunuyum tercihlerimi Yaptım hepımız için Hayırlısı olsun

bende önlisans ilahiyat mezunuyum.bölümünüzü ve puanınızı da yazsaydınız keşkem .78 puan.

ekpss önlisans kaça düşer

arkadaşlar merhaba önlisans sizce kaça kadar düşer

benim yeğenim bankacılık mezunu 80 puanı var ilk tercih kmaraş belediyesi atanırmı acaba?

ne olacak bu önlisansın hali

Arkadaşlar önlisans için puan tahmini yapabilir misiniz ben 76.21 puanla bütün inancımı kaybettim

bende beklıyom puan düşük ama belli olmaz. Allah büyüktür.

Önlisans puanları kaç a düşer

75 te kalan önlisans puanları sizce kaç a düşer

Bes puan daha duser.tabi bu tahmini.68 de olabilir 72 de.alim sayisiyla alakali

evet alımlar ile alakalı ama 70 i görür ikinci atamada puanlar alım çok olucak söylentilerine bakılırsa inş daha çok düşer

Orta puanlarda kisa aralikta cok kisi olur.80_90 puan araliginda 5000 kisi varsa 65_75 puan araliginda 10000 kisi olur.o yuzden cok asiri dusun olmaz ikinci alimkarda

sınava girenlerin sayısı 8 000 zaten hayırlısı inş alım çok olur da herks gder

önlisans puanlar kaça düşer

Arkadaşlar puanım 72. 2278. Sıradayım adalet mezunuyum adalet mezunu olup atanan arkadaşların puanları benimki ile aynı 2. Atama da atanma şansım ne olur yardımcı olursanız sevinirim.

Önlisans muhasebe bölüm mezunuyum sınavdan 84 puan aldım siralamam 314 bu sonuç ile ilk tercihim olan Hatay kamu hastaneleri birliğine atandim önlisans atama puanları 77 ve aşağısı olacak doğru tercih yaptığın takdirde kesinlikle atanirsin

Branşından aynı puan alanlar atanmışsa sende ilk alımda atanırsın o zaman

Puanlar yanlış bilmiyorsam 74 lerde zaten daha da aşağısı olur mu

Alım sayısına göre degisir 2 puan aşağı inebilir ama bellide olmaz tabi

Selamlar önlisans mezunuyum ama ekpss başvurularından sonra raporum onandı, başvuramadım yetişemedim. Şimdi 2018 i mi beklemem gerekiyor acaba memurluk hayali için bilgisi olan var mı ?

mansion Evet EKPSS 2 yılda 1 yapılıyor bu nedenle sınava girmediyseniz 2018i bekleyeceksiniz.

Arkadaslar 73.816 sira 1864 2.alimda gelir mi ?endiseyle bekliyoruz fikir verirseniz iyi olur

Üst Alt