Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Öğretmen kontenjanlarının artması için imzala!

Ramo.ht

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar alımın azlığına karşı hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Mecliste konunun gündeme gelmesi için imza kampanyası başlatıldı ve 500 imzaya ulaşırsak meclis gündemine geleceğiz. Engelliler haftasına az bir süre kala bu fırsatı değerlendirelim
https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx

Bu adresten kısa bir sürede üye olup imzalayabileceğim dilekçeler kısmında '2018 EKPSS puanıyla' yazıp aratırsanız imzalamamız gereken dilekçeyi görüp imzalayabilirsiniz.

TC Kimlik No ile Ad-Soyad-DoğumYıl bilgileri eşleşmiyor. Bilgilerinizi Kontrol Ediniz!

Bu nedir arkadaş. Kayıt olamıyorum ben bu dilekçe komisyonuna bir türlü. TC'mi ismimi soyadımı doğum tarihini giriyorum. eşleşmiyor diyor. şaka gibi ya

Ben imzaladım ama daha çok kişiye ulaşmamız lazım henüz188 kişiyiz imzalayan

Arkadaşlar çok vakitte almıyor lütfen duyarlı olalım

Kayıt olmaya çalışıyorum kayitlisiniz diyor .o halde şifremi unuttum diyorum.kayitli değilsiniz diyor ?

Yapamayanlar bilgileri büyük harflerle girmeyi denesinler ya da farklı tarayıcıdan girsinler.
Eşe dosta da imzalatalım arkadaşlar

Genel bir şablon var mı elinizde. Ne yazacağız felan?

Arkadaşlar henüz yeterli sayıya ulaşamadık bu kadar miyiz lütfen herkes imzalasın

Arkadaşlar öğretmen olan olmayan tüm adaylar ltfen imzalasınlar es geçmeyelim.

falathar

arkadaşım dilekçe no kaç bir çok dilekçe var sitede linke tıkladım ama ana sayfa şeklinde geliyor.

Ramo.ht
imzaladım 287 oldu an itibariyle.

Werze
Bizim yapmamız gereken tek şey imzalamak hocam ortak talebimiz metinde yazıyo zaten

Üst Alt