Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Nitelik Kodları Nedir?

takedown

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
EKPSS Sınavına Bu Yıl İlk Defa Girdim. Hepimiz İçin Hayırlısı Olsun. Sorum Şudur. Lojistik Mezunuyum. % 41 Engelli Raporum Vardır. Atamalarda Nitelik Kodu Nedir? Bilgisi Olan Arkadaşlardan Cevap Verirlerse Sevinirim.

Google'ye nitelik kodu yazınca çıkıyor zaten:
http://osym.gov.tr/dosya/1-38532/h/nitelikler.pdf
Buradan da CTRL+F deyip lojistik yazınca çıkıyor 3219 kodu çıkıyor. Yani eğer bu kadro açılırsa sadece lojistik mezunları başvurabilir.
Dip Not: Önce araştırıp, anlayıp sonra sormak her zaman kişinin yararına olur kanaatindeyim

gökhan kardeş araştırıp bakmak iyi olur diyorsun ama nitelik kodlarının ne oldugunu tam anlamıyla bilmediğim için sordum. cevaplamak zorunda degilsin.

takedown arkadaşım nitelik kodunun anlamını sormuşsun sanırım...nitelik kod senin o yeterliliğe sahip yada o bölümden mezun oldugunu ve tercih yapabilecegin kodları içeren sayısal ifadelerdir...mesela basvuru yaptıgın kurum 4oo1 nitelik kodu istiyor olabilir.onun acıklamsı yan tarafında yazar..böylelikle nitelik kodu sana uygun olan kodları tercih edip başvurularını yapabilirisn..inşalah faydalı olabilmişimdir..:)

RUMEYSAAAAA teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. peki ekpss atamalarında bilgisayar sertifikası istiyorlarmı ? mesela düz memur olarak atamalarda bilgisayar sertifikası istiyorlarmı? bu arada önlisans mezunuyum

takedown............rica ederim ne demek...........sectıgın memurlukta şartlar kısmında varsa isterler yoksa zaten gerek yoktur...ama sen yınede her ihtımale karsı sertifıka almanı tavsiye ederim sonucta elinin altında bulunsun...lazım olur...önlisantan insalah ii puan almıssındır...hayırlısı olsun arkadaşım

RUMEYSAAAAA

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 8 6
Genel Kültür Testi 17 9
EKPSSP2 Puanı 70,53310
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2902
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

Sence Atanma İhtimali Varmı ?

takedown...............inşalah atanırısnız..şimdi başbakan da degişiyor..inanıyorum ki ii seyler yapacaklar engelli olan kardeşlerimize...siz önlisansmı...sabır acıdır meyvesi tatlıdır...inşalah atanırsın kardeşim...

RUMEYSAAAAA inş. evet önlisans mezunuyum. bölüm lojistik. 2 senede 3 atama yaparlarsa süper ötesi olur.

EVET 3 ATAMA yapılıyor...ümitli ol ALLAHIN İZNİYLE...ALLAH BİZE YETER O NE GUZEL VEKİLDİR...........:)

ortaöğretimde benim ösymde branş sralamasında kaçıncı olduğum yazmıyor bunu nasıl öğrenebilirim

Üst Alt