Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS lise duzeyinde puanlama nasıl oluyor?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ornegin ben 30ve ya 35 net yaptim bu puanim kac olur ve puanla atanabilirmiyim tskler.

35 net 80 puana denk geliyor hemen hemen 35×0.83=+50 diye

Az net yapan atanabilir mi?

diyelim 15veya20 net yaptım bu setlerle atanma şansım olabilimi birde şöyle bir durum varmı bir soruyu 100kişi yapamaz 100kişiden 20kişi yaparsa ekstra bir puan geliyormu ben ilk okuldan başka okula gidemedim ortaokulu ve liseyi dışardan bitirdim alt yapım yok bu günkü sınavda elimden geleni yaptım ilk kez sinava girdim bu sisede çok ihtiyacım var saygılarımla

Yok arkadaşım yaa ben matematikten 13.75 genel kültürden 14 net yaptım ve türkçeyi daha hesaplamadm şu 27.75 nettim var ve türkçede 12.5 netim falan olsa ancak 83 puan alırım son atamada yerleşme şansım zor diye düşünüyorum yani umutsuz vaka seninkisi..

EKPSS de 65 70 punlarla atanma sansim varmi

arkadaslar lise mezunu olarak sinava girdim yukaridaki puanlarla atanma sansim varmi

Belli olmaz, tercih edilecek yerin tercih sayısına bağlı biraz da

Valla kardeş ben hiç duymadım RABBİM sesimizi duyur da bu sefer o puan arasında olur...

Alıma bağlı tamamen yüklü bir alım olursa neden olmasın.

Atanma şansım varmı acaba

bir kamu kurumunda hizmetli olarak çalışıyorum.bu sınavdan 80 aldım ve 2200 sıralamam.memur olma şansım varmı sizce...lise düzeyi sınava girdim.

Yahu ben ne igrenc bi puan almisim.anlamadim.1.4 puan fark var arada 1700 kisi(78.60 ile 3900.) bunada bi ohaa.buarada kesin atanirsin ilk atamada.hayirli olsun

Kardeslerim ben maden teknikeriyim 61 puan aldim atanma sansim var mi

kardeşim hakkımızdan hayırlısı olsun senın içinde hepımız içinde ama yanlış anladın sanırım...ben zaten kamu kurum unda hızmetlıyım lıse mezunuyum memurluk için dıyorum şansım olurmu...

bende 82 aldım sıralama 1960 olmaz diyorum şans yok gibi sınırdayız sanki bu sefer tek atama olcak tek atamada 6000 kişi şansım yok heralde

öncekı yıl memurluk lıse kaç puan düşmüştü en son...

Ekpss az puan alan atanabilirmi

Arkadaşlar 64 puan aldım atanma şansım çok az biliyorum haki dönemlerde düşük puanla atanan albümü ben düz lise mezunuyum

Yani puandan ziyade sıralama daha önemli çünkü kadro sayısıyla orantı kuruyoruz. Sıralamanıx 10 binlerde sanırım. Umudunuzu kırmak istemem lâkin 2018deki sınava çok iyi çalışın.

Facebookta kpss denemeleri sayfasi var onları çözün ama aklınızda da cevaplari tutun genel kültürün insaallah faydasi olur

Üst Alt