Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans sadece memur ataması olacak, doğru mu?

_ygt_

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar kılavuzda sadece memur olarak var dimi ben mi acaba bir hata yapıyorum? Bölüm acmamislar sadece 4001 yani memurluk kadrolari var tercihte.

evet doğrudur. öğretmenleri ayrı alacaklar.

Arkadaşlar daha önce lisans mezunu olup atanıp daha sonra teknık bir bölüm bitirerek 2 yıllık bölumle atanma şartı hakında bilginiz varmı

Lisans bitiren insanlari lise mezunu ile aynı kadroya atamalari emeğe saygısızlık gibi... Lisans mezununa nitelikli kadro olmalıydı zaten kadrolar arası doğru dürüst maaş farkı yok en azından nitelikli kadroyla birazcık fark olmalıydı.

Aynen. Keşke niteliğe göre alım olsaydı. Arkadaşlar lisanstan tercih yapacak olanlar kaç puan aldığınızı ve nereleri düşündüğünüzü de yazabilir misiniz? Ben 73 küsür puan aldım. Doğudan başlayarak yazdım illeri. Sizce gelir mi?

Merhaba, ben ilk kez sınava gireceğim. Lisans mezunuyum. Benim tedavi sürecim yeni bittiği için sıkı bir çalışmaya girmem gerekli.

Sizlerden ricam bu sınava hangi düzeyde hangi konularda ağırlıklı çalışmalıyım. Geçmiş sınav sorularını bulabileceğim kaynak sayfa , en az almam gereken puan ve tercihlerimi hangi illerden başlayarak yapmalıyım diye bana yol göstermenizdir. Herkese ayrı ayrı şimdiden teşekkür ederim. İnanın özel sektörde bile iş bulmak devletin sigorta primi almama gibi ayrıcalıklarına rağmen zor.

Doktor tavsiyesi ve ısrarı ile çalışmak zorundasın ama iş yok diyorsun !!!!!!

Üst Alt