Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura sonuçları ne zaman belli olacak? Nasıl takip edeceğiz?

DEMİRBY

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar kura işlemi gerçekleştimi eğer gerçekleşti ise kurada ismimin çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim ösyme'de kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığımız sayfada gözükürmü bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim:)

daha tercihler yapılmadı ki kura ile atama ile ilgili olarak ... bildiğim kadarı ile temmuz 2016 da tercihler yapılacak daha sonrada sonuçlar açıklanacaktır .....

ekpss kura tercih

Merhaba ben % 45 ruhsal raporluyum ekpss kuraya başvurdum benim basvurum-gecersizmi.ve tercih nedir ne demektir tercih neden çıkar site uzerinde

Başvurun kabul edildiyse mesele yok tercihler ösym nin sitesinden 13 temmuzdan itibaren alınacak

Peki hocam tercih nedir bilgi verirmiiniz

Adım kurada çıkarsa mi tercih yapacam

[FONT=Arial]İlkokul, ortaokul, ilköğretim ve özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu engelli adayların memur kadrolarına yerleştirilmelerinde kura yöntemi kullanılır. Adaylar, Tercih Kılavuzunda kura ile yerleştirme talep eden kamu kurum veya kuruluşlarından durumlarına uygun koşulların bulunduğu kadrolar için tercihte bulunmak suretiyle kuraya katılırlar.[/FONT]
MustoCan

kura usulü

Slm arkadaşlar ben bu kura usulunden bişey anlamadım.nerde olacak?hangi tarihte ?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim..

Üst Alt