Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura ile atananların göreve başlama süreci..?

TEHLİKE

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2015 yılı için engelli kamupersoneli kura ile atanacakların başvuruları ile ilgili bilgi varmı lütfen yazınız saygı ve sevgilerimle:confused:

Kura ile atananlar için de sınavla atananlar gibi işlem yapılacaktır. Atandığınız kurumu telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz ve kurumun internet sitesini mutlaka takip edin. Ayrıca atama sonucunuzu gösteren yani atandığınızı gösteren ÖSYM ekranını yazdırarak o belgeyi mutlaka alın ayrıca engelli raporunuzu, diplomanızı, adli sicil kaydınızı gösteren belgeyi ve 12 adet vesikalık fotoğrafınızı hazır halde bulundurun, kurumunuz bunları mutlaka isteyecektir.

kardeş ben aradım mıllı eytımı 3 adet foto ıstedı dıplomasabıka kaydı o kadar 12 resmı napcaklar.

Aynen bende aradım. Benden de 3 adet resim istediler. Diploma noter onaylı olmasına gerek yok dediler. Ama tek sıkıntı benim rapor 2009 yılında alınmış olması.

2009 tarıhlı raporada sıkıntı çıkarmaya hakları yok bence çunku sen o raporla sınava gırmış kazanmış ve atanmışsın ...yenıden ıstemesı saçma.

pasinii Arkadaşlar ben onu standart olarak yazdım zaten 3 - 4 ya da 6 resim istiyorlar, standart 12 adet değil. Hazır olması açısından yazdım.

bu gün milli eytımden aradılar ve evrakları teslım etmemııstedıler ayın 19 u son tarıh dedı ve ne kadar hızlı hazırlar teslım edersek ıyı olur bızım açımızdan dedıler...

Üst Alt