Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura için yardımcı olur musunuz? Ne yapacağımı bilmiyorum...

Blackdewil

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelıkle hepinize selamlar ben bundan 2 ay önce 16.05.2016 da ekpss kura için başvurdum ve hıç bişeyden haberım yok tercıh klavuzu yayınlamış bu tercıh kılavuzu bu benim başvurdum kuranın tercıhımı yoksa ondan sonra bıdaha kura oldumu nasıl bi yol ızlıyecem yardımcı olurmusunuz ?

kardeş tercih klavuzundan 30 tane tercih yapacaksın kura iel katılacak olanlar ilköğretim mezunu olan kişilerdir bende onlardan birisiyim 999 1000 1001 kodlu hizmetli kadroları seçeceksin yapacağın tek şey bu istersen arama yazan yere hizmetli yazarsan 8 ya da 9 cu sayfadan bize uygun kodlu tercihler çıkıyor dediğim gibi 30 adet tercihini yapacaksın gerisi kısmet inşallah herkesin gönlüne göre versin mevlam hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .

kardeşim ben 1 tane secebıldım oda mıllı eğitim bakalanlığı hizmetli tüm ilçeler yazıo 29 tane nerde secılmıo baska bırı

alt alta sıralanmış halde gözükür ilk seçtiğin gibi alta alta sırasıyla seçeceksin

ama sadece 1 tane var ılkokul ıçın diğerlerınıde seçıomda kabul etmıo bişeyımı yanlışş yapiom acaba ?

dediğim gibi en sağda kodu 999 1000 1001 olanları seçeceksin ondan olmuyordur

Sadece 999 1000 1001 olan o var başka yok demekki yaşadığım şehırde sadece bu var yani başka seceıyorum cunku ?

@Blackdewil Arkadaşım https://ais.osym.gov.tr/ adresine TC kimlik numaran ve ösym şifren ile giriş yap, TABLO-1.İlkokul/Ortaokul/İlköğretim Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadrolar yazan yere tıkla açılan yerde Screenshot by Lightshot linkteki rsimdeki kadroları göreceksin orada en soldaki kadro kodlarını alıp tercih yapacağın ekrana gireceksin 30 tercihini de bu şekilde tamamlayıp başvurunu onaylayıp kaydedeceksin, sadece kendi ilini yazma kendi ilinde tek kadro olabilir ama atanma şansını artırmak için diğer şehirleri özellikle kadro adeti çok olan illeri yaz boş tercih bırakma tercihlerinin tamamını başka iller bile olsa yaz.

Üst Alt