Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura için kayit ne zaman başlıyor?

bekone

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
7
iyi gunler ben ekpss ye yeni kayit olacam ilkokul mezunu yum bunun icin kura ile girecem o yüzden kura kayiti icin 2016 yi mi beklemem lazım.

Merhaba evet EKPSS 2 yılda bir yapılıyor,
Eğer 2014 yılında başvurmadıysanız 2016 yılını bekleyeceksiniz.

evet senin için yok çünkü 2014te başvurmadığın için

arkadaslar siz hic bir anket yapdinizmi türkiyede günde kackisi rahatsizligindan yada is kazasindan engelli raporu aldigini bir günde milyonlarca insan engelli raporu aliyor nerden biiyorsun arkadasim sen dersen eger bana ankara ilsaglik kurumu beni hakem heyetine sevk etdi gitdim oradaki saglik kurulu bana 14.7.2015 verdi kavga etdim kardesim ortaligi karistirdim bagirdim cagirdim memur bana bosuna kendini yorma canim hadi git burdan sen türkiyede günde kac kisi engelli raporu aliyor biliyormusun diyince sen haklisin dedim ciktim gitdim hepsi bu ne memuru ya yandaslar varken memur olacam diyemi bekliyorsunuz

mılı pıyangodan bılet almak gıbı bırsey kura 60 bın kısının ıcınden bılgısayar senın ısmını secermı secmesmı tamamen sansa kalmıs onun ıcın ben kendım olarak umıtıdımı kuradan yıtırdım z<aten dayısı olan kuraya bıle gerek kalmadan memur oluyor bızım gıbı garıbanlarasa ne zaman sıra gelır allah bılır allah yardıncımız olsun

iş kuırun actıgı 4 aylık gecıcı ıse bıle yerlesemedım bu kadar sansız bırıyım

Nerden basvuru ve kayit yapiliyor her engelli yararlanabiliyormu ben ilkokul mezunuyum

Olsun be usta bizimkide ya tutarsa Nasrettin hoca nin hesabı yoksa banada cikmadi işkurdan iş 3 ay önceki kura dan ;)

oyle valla genede tercıhlerımızı yapalım ya tutarsa mısaLI bakaklım hayırlısı

iş kurda hepsı akrabalarını yerlestırıyor abım dayı olmaS A bu ulkede ıs sahıbı olmak cok zor

devran işkur aynen dediğin gibi şimdi gene biraz denetleme falan oluyorda biraz işe yarıyorlar bundan 15 sene önce falan ben kayıt yaptırdığımda orda çalışan bir memurla tesadüf bahçede tanıştık ben memur olduğunu bilmiyordum biraz dertleşelim dedim samimi olduk sonradan orda memur olduğunu söyledi ve bana aynen dediki; yahu kardeşim ümidini kırmak istemem ama burya öyle ahım şahım işler gelmiyor zaten gelen işlerde köle gibi insan arıyorlar ama çok güzel kaliteli işlerde geliyor fakat burda çalışanlar avcı gibi bekliyor öyle bir iş geldimide hemen eş dost aranıyor vatandaşın haberi bile olmuyor. demişti ben ondan sonra işkura uğramadım bile sene 99 dan beri

valla abım bu haksızlık tır gunahtır bunca muhtac ınsan beklerken ıse paraya ıhtıyacı olmıyanı ıse yerlestıyorlar allah kabul etmesın

güya sözde iş kurda engellilere öncelık tanılıyormus hepsı yalan

bu 2 kura OLDU GECICI a ıscıye basvurdugum butun lıstelere bakttım adımın bır harıfı bıle gecmemıs

Üst Alt